Våga Vägra Virus-Vaccin!!!

USA, ett land som är känd för sin dubbelmoral. Ett land som spottar ut konsekvenslösa våldsfilmer dygnet runt, men så fort någon svär så hör man ett pip. Ett land som saknar social trygghet, där lågavlönade sjuka som saknar sjukförsäkringar får betala allt när de hamnar på sjukhus, från operation och kompresser ända ner till plåster och toapapper.
11 september sas vara ett terrordåd, och som resulterade i ett krig mot terrorismen till en kostnad för försvaret som överstiger ens vildaste fantasi. 24 tusen miljarder har det kostat hittils - och detta utöver den ordinarie försvarsbudgeten. Samtidigt som bevisen bara växer att det var CIA som iscensatte hela spektaklet ihop med ägarrna till Tvillingtornen. Ägarna hade nyligen höjt försäkringen på
byggnaderna - de fick oxå dubbel utbetalning på försäkringen pga att det var TVÅ plan som flög in i husen. HMMM?
Att sedan samtliga byggnader i hela detta område hade föreläggande om sanering och renovering (de var fulla med asbestisolering som skulle bort och hiss/trapphus var tvungna renoveras - enorma summor skulle betalas för det) det talas det aldrig om. Bildbevis från dagen det hände där man ser att det detonerar sprängladdningar i tvillingtornen innan (?) de faller. Ljudupptagningar från andra sidan Hudsonfloden där man klart och tydligt också HÖR sprängningar - innan tornen faller, talas det heller aldrig om. De föll alltså INTE av tyngden från de översta våningen, som det påstås.
USA, där det anmäls en saknad/försvunnen person varje 30´e sekund, och någon dödas var 3´e minut. USA som också var orsaken till den stora ekonomiska krasch som världen drabbades av i slutet av 2008, bara för att några få ville sko sig.
USA har staten Texas där barn tillåts använda automatvapen. I USA operarar folk om sig för att se ut som "alla andra" för miljarder varje år, där har man skönhetstävlingar för småbarn. 52 stater med olika straff för samma brott.Ibland blir man dödsdömd ibland inte.
Där hotas fortfarande människor som vill ansluta sig fackligt. USA finansierar politiska regimer i sydamerika som försörjer sig på narkotikaodlingar - samtidigt som dom säger sig göra allt för att stoppa knarket på gatorna. Listan är oändlig. Är det demokrati, yttrandefrihet, social trygghet, jämlikhet?
Det är detta land - USA - som påstår att svininfluensan är en pandemi och att alla behöver vaccineras. Med... vaccin som tillverkas i USA och som nu distribueras över hela världen. Ett av bärämnena i vaccinet är kvicksilver. Kvicksilver???
Vi förväntas förstå varför kvicksilver är ett hot mot miljön, t o m när man kremerar lik med amalgam i tänderna. Men, nu ska vi helt plötsligt spruta in kemiskt tillverkade svininfluensa-bakterier ihop med kvicksilver, rakt in i blodet?! Alla ska göra det, från spädbarn till gamlingar - samtidigt som vi alla ska lita på att USA vill vårt bästa, att dom vet vad dom gör?

I helvete heller - jag skulle inte ens köpa en begagnad bil av dom.

Hur många vaccinerades för fågelinfluensan? Ingen jag känner i alla fall! Ändå var det fler som blev sjuka och dog av den än svin-influensan. Även Hongkong-influensan för många år sedan tog fler liv världen över än svininfluensan? Då sas den bara vara "en i raden av återkommande influensor som alltid dyker upp på höstkanten". Är det inte så enkelt att USA ännu en gång kommit på ett fantastiskt sätt att tjäna snabba pengar, vilka alltid tillkommer en liten previligierad klick?
Tillvägagångssättet är detsamma.

1. USA påstår att något farligt har hänt
2. USA vet som alltid varifrån hotet kommer
3. USA vet alltid vad som behöver göras
4. USA har alltid "patent" på lösningen
5. USA säljer lösningen till andra länder
6. USA tjänar massor av pengar
7. USA är allas räddare - IGEN!
8. Amerikanarna som folk får som vanligt  INGENTING av vinsten!

Det finns olika ord för "Frihet" i USA. "Freedom" är den frihet vi människor förväntas ha i en demokrati, yttrande-, religion- och valfrihet för att nämna några. "Liberty" är en frihet man "tar sig"... att ta sig friheter att göra som man vill, utan att tänka på andras behov eller vilka konsekvenser det får.
Är det då inte lustigt att Frihetsgudinnan i New Yorks hamninlopp heter Statue of Liberty - och inte Statue of Freedom?
För det är just det USA (de styrande) gör... de tar sig friheten att lura i oss människor precis vilken skit som helst!
Våga Vägra Virus-Vaccin - det kommer jag att göra!