Är Dina barns hälsa viktig? Eller är Du för rädd för att veta?


"Idag finns inget vetenskapligt stöd för att avråda från att använda mobiltelefon. Däremot finns en viss osäkerhet om långtidseffekterna. I väntan på ytterligare kunskap förespråkar Strålsäkerhetsmyndigheten viss försiktighet vid användning av mobiltelefon."

Texten hämtat direkt från SSM´s (Strålskyddsmyndigheten) hemsida. De hävdar alltså att inget veteskapligt stöd finns för oro... 

Du kan klicka på länken nedan. Den går till Kalle Hellbergs hemsida - där det finns finns mängder av olika forskningsrapporter att läsa.

http://maxicom.se/Forskningsrapporter.htm

Det är ingen lögn - att mobilen skadar oss människor!

Det är inte ofta man hör från Australien i nyhetssändningar. Det landet ligger långt bort och är relativt isolerat från övriga världen. Länken nedan går till en nyhetssändning i Australiensk TV, där de talar med drabbade mobilanvändare och läkare, som varnar för användandet av mobiltelefoner. Hjärntumörer har ökat drastiskt i antal - världen över.
Snälla, kolla in det - och träna din engelska samtidigt...
Till sist: Tala aldrig längre än tre minuter i en mobiltelefon och vänta minst en timme mellan samtalen!
Var rädda om Er där ute i cybervärlden!
Rockester
http://video.yahoo.com/watch/2886474/8287594
Bilden: Ett typiskt ärr efter operation av hjärntumör.

Godtyckliga diagnoser för elöverkänsliga!

Christin - en av de som drabbats av elöverkänslighet. Mår i dag bättre efter att hennes arbetsivare elsanerat arbetsplatsen.

Det finns olika former av MS. Det vanligaste är att sjukdomen går i skov, det vill säga att man har perioder med besvär, och att man med åren blir sämre också mellan perioderna. Vilka besvär man får och hur länge de varar varierar mycket från person till person.

Eftersom det sker på olika ställen av centrala nervsystemet, har man ofta flera olika besvär.

Sjukdomen är vanligast hos kvinnor, och de flesta som får MS får det i åldern 20 till 40 år. Det finns ingen känd orsak till varför man får sjukdomen.

Man får oftast flera symtom. Eftersom inflammationerna och ärren i centrala nervsystemet sätter sig på olika ställen varierar symtomen mellan olika personer med MS. Man får vanligtvis flera symtom.


SLE är en inflammationssjukdom som innebär att immunförsvaret angriper den egna kroppen. Många får en lindrig variant av sjukdomen medan en del får svårare besvär. Nio av tio som får sjukdomen är kvinnor.


Om man har Epilepsi är vissa av hjärnans nervceller överaktiva, vilket gör att man kan få olika typer av anfall. Epileptiska anfall kan vara helt olika för olika personer. Många får bara ett par lindriga anfall under hela livet medan några kan ha svåra anfall varje dag. Epileptiska anfall delas in i två huvudtyper. Vid den ena typen är hela hjärnan inblandad från anfallets start. Dessa anfall kallas primärt generaliserade. Den andra typen av anfall startar i en begränsad del av hjärnan och kallas fokala eller partiella.

Tre olika sjukdomar, alla med en tydlighet att besvären varierar från person till person. Texten kommer från Sjukvårdsrådgivningens sidor. Om du på samma sida söker "elöverkänslig" kommer det upp en hänvisning till elöverkänsligas förbund med adress och telefonnummer. Inte ett ord om att det är en sjukdom och ingen beskrivning av symptom. Trots att Elöverkänsligas förbund i dag också är ett av myndigheterna klassat handikappförbund.
Men, när man tar upp problemet bland svenska forskare ifrågasätts de drabbade med kommentarer: "Varför blir inte alla sjuka av strålningen om det är så farligt", "Det är inte trovärdigt eftersom symptomen ändrar sig hela tiden, och ibland är dom helt besvärsfria", "Besvären har psykiska orsaker, inbillning!", "De blir påverkade av alla negativa skriverier i media!", "Varför drabbas mest kvinnor?" osv osv.
VARFÖR ifrågasätter man detta hos de elöverkänsliga - medan de andra sjukdomarna ovan accepteras, trots den stora variationen... och att det SKIFTAR FRÅN PERSON TILL PERSON.
All form av ohälsa är och förblir personligt relaterad. Det gäller alla sjukdomar. Ändå fortsätter man att idiotförklara allt som har med elöverkänslighet att göra.
Är det nu så, som många oberoende forskare anser, att vårt nervsystem och vårt DNA skadas av den elektromagnetiska strålningen - då är det ju inte konstigt att de elöverkänsliga delar symptom med de ovan beskriva sjukdomarna, eller?
Dags för saklig, seriös och individuell bedömning av ALLA sjukdomar, alla handikapp. MS och SLE drabbar ju också mest kvinnor. Vem skulle komma på tanken att ifrågasätta det?

Vill Du veta mer om strålningens effekter på människa och miljö - klicka på länken nedan. Ta inte för givet att allt som kommer från Strålskyddsmyndigheten, Karolinska institutet och våra folkvalda politiker ger en rätt bild av problemet. Ta reda på fakta, och sök den faktan hos personer som INTE TJÄNAR PENGAR på det de säger. Till sist: Jag tror kvinnan på bilden skulle vara oerhört lycklig om hennes symptom var inbillade, för då kunde hon ju också inbilla bort dom, eller hur?
http://maxicom.se/Stralningsrisker.htm