En ensam man - ett uppdrag för FBI!

FBI har kommit till Sverige.

Har svenska myndigheter redan glömt bort våra kyliga diplomatiska förbindelser till USA? Är det inte längre viktigt vad USA sagt / tänker / tycker om svenska politiker?
Varför skulle just FBI hit som experter? Finns det inte sådana i England, Ryssland eller Tyskland? För att inte tala om alla "förstå-sig-påare" i Sverige?

Varför släpa hit just det land som har terror-jakt som sin främsta agenda? Blir deras utredning objektiv? Eller kommer de att leta - och finna - ännu mer bevis som legaliserar deras eget lands spökjakt?
För spöken finns det, många!

Extrema politiska åsikter finns överallt, extrema handlingar likaså. Orsakerna skiftar, övertygelserna avlöser varandra och Alla tycker sig ha rätten på sin sida i det dom gör, Alla!

Okej, låt oss utvärdera senaste händelsen i Stockholm, men blanda inte in USA. Dom är inte objektiva! De kommer med all säkerhet att kunna bevisa al-Qaida inblandning i Stockholms-händelsen. Och med all säkerhet även få till stånd ett samarbete med svenska myndigheter i jakten på terrorister... om dom inte redan har det?

Säkert är också, att vi i Sverige kommer få ett Department of Homeland Security. Avlyssning, övervakning, sekretess, mörkläggningar, angivelser... allt kommer att tillhöra vardagen för oss här i Sverige. Samtidigt som vi ska ha ett mångkulturellt samhälle. Ja jösses, snacka om att röra till det för sig!!!

Såsom i USA - så ock i Sverige!

Kom å tänka på en sak... i detta inlägg finns ju en massa olika glosor som var för sig kan vara ett hot mot landets säkerhet, eller hur? Homeland security, al-Qaida, FBI, Stockholm, Ryssland, terrorister... vem vet, kanske jag har en insats-styrka hängande på dörren i em. För det är väl så FRA-lagen fungerar?
Ja hua mig, jag kanske är en risk för landets säkerhet... oj där var det ett ord till, landets säkerhet. Lägg ihop alla och det kan säkert tolkas som ett allvarligt hot!
Jag tror jag reser bort ett tag? Hej då!