Vintern är död - länge leve Vintern!

Hur, jag frågar HUR kan en så naturlig sak i vår tillvaro som snö plötsligt vara miljöfarlig?

Så fort man tar upp snön är det avfall och får inte slängas bort eller lagras hur som helst. Snöresterna är fulla av miljögifter och den är även sur. Så sur att den hotar ädelfisken. Öringen t ex är väldigt känslig för dessa snörester när de töar i väg ut i våra vattendrag.

Och så finns det då människor på vår jord som förnekar klimathotet???

Är inte förorenad snö ett av de märkligaste klimathoten som finns just nu? Och hur i himmelens namn skyddar man sig från det?

Denna vackra skapelse, som sänker sig över vår trötta och smutsiga hösttillvaro och gör att man aldrig slutar häpnas över dessa sköna glittriga konstverk. Att sitta inne i värmen och titta ut på dessa stora flingor som sakta faller förbi gatubelysningen. Beskåda frosten på fönstret, varje liten enskild stjärna - helt fantastiskt... Och nu, nu är det plötsligt sopor som faller ner från skyarna, inte snö?!

Jag säger som jag sagt förut. Vi människor tillför inte något till jorden - vi bara förbrukar. Och nu har vi förbrukat något som är lika självklart i vår tillvaro som regn och solsken, vind och lä. Vi har förbrukat snön.

Nu har vi inte bara förstört miljön - vi har även lyckats döda vintern...

Anders Ahlbom - vem är han?

Lyssnade på Lotta Bromé i P4 och fick återigen veta att mobilmasterna inte är farliga. Uttalandet kom från Anders Ahlbom. Det brukar alltid finnas en orsak till att Karolinska och SSI går ut i media och avfärdar strålningsproblemet med nya forskar-rapporter och jag undrade vad som var på gång nu...

Men, nu vet jag! Barcelona slår i dagarna upp dörrarna till ny stor internationell MOBILMÄSSA, där Sony Ericsson och övriga mobilproducenter ska lansera årets nyheter. Det är nu alla nyheter ska visas upp och de potentiella köparna ska ställa sig i kö med sina feta plånböcker.

Att KI och SSI följer ICNIRPS linje vet vi ju redan. Att Ryssland förespråkar mobilförbud före 16 års ålder, och att man inte bör tala längre än 3 min och däremellan vila minst 15 min från mobilen, det vet vi. Att detta sen lett till att de inte får "leka med de stora pojkarna i ICNIRP", de anses inte lämpliga ... det vet vi också. Att IT-industrin i Sverige enligt SCB´s årsrapport omsätter dryga 1500 miljarder (!!!) kronor per år vet vi också. Att det fasta telenätet är på väg att tas ner, det vet vi också. Att Telia och Erikssson slängt ut sina DECT-telefoner för alla anställda och gett dom mobiler istället (för de strålar mindre), det vet vi. Att media kör struts-taktiken och inte bryr sig, det vet vi också. 

Men allvarligt alltså - vem är Anders Ahlbom egentligen? Finns han på riktigt eller är han mobilindustrins Usama bin Laden?


  

Svenska Nato-soldater???  • Svenska styrkor i Afghanistan har till uppgift att hjälpa landet till "fred och stabilitet".
  • Tidigare har de åkt omkring i öppna fordon för att visa befolkningen att de är "fredliga". Den senaste tiden har de dock varit tvungna att tänka om och kör nu med täckta pansarfordon.
  • Sverige har varit i Aghanistan sedan årsskiftet 2001/2002 - och våra soldater kallas "Nato-ledd FN-styrka".
  • Den sammanlagda militära budgeten för alla Natoländer utgör 70 procent av världens försvarsutgifter. USA ensamt står för 50 procent av världens totala försvarsutgifter.
  • Att Sverige går under Natos flagg har jag fått förklarat med, att Nato har större möjlighet att ingripa militärt än FN, därför går man den "genvägen". Och jag som trodde det skulle vara med fredliga FN-metoder som Afghanistan skulle få fred och stabilitet...
  • På direkt fråga (TV1 9/2) om inte Sverige misslyckats med sitt uppdrag eftersom våldet nu 2010 ser ut att öka svarar en officer: "Nej, det är helt andra bakomliggande orsaker som förskjutit resultatet".
  • I och med att Sverige tagit bort den allmäna värnplikten får de som skriver kontrakt i dag generellt sett göra utlandstjänst. Utlandstjänster som USA gör sken av att FN har sammankallat - när det egentligen är ett steg i USA utrikespolitik. Det är direkt kopplat till USA syn på behov av fredinsatser och hotbilder runt om i världen.
  • Detta leder på sikt till att svenska soldater blir indoktrinerade och i värsta fall dödade.

Milde tid så naiv och lättlurad svenska försvarsmakten är...

"SÅSOM I USA SÅ OCK I SVERIGE" -

(Bild från srpska-mreza.com)