Ge oss föräldrar dåligt samvete bara!

""I dag kunde vi läsa i en finsk lokaltidning (Turun Sanomat) och även tv- nyheterna hade noterat samma sak, att testikelcancer har ökat enormt hos unga män. Och förklaringen heter: mödrarna har använt makeup-produkter under graviditeten!!! Också ondartad sköldkörtelcancer har ökat hos unga universitetsstuderande. Förklaringen sägs vara i Tjernobyl olyckan, för denna generationen föddes just dessa åren, när det hände.Hur länge kan man bara "förklara" allt utan att ta hänsyn den enorma belastningen, som emf-strålningen orsakar för våra nerver! Folk varnas för nästan vadsomhelst, allvärldens "vetenskapliga" undersökningar finner saker, som hotar människans hälsa, ja folk blir oroade av den minsta grund! Samtidigt både komiskt och sorgligt!""

Visst, skyll allt på oss föräldrar bara...

Samtidigt kan vi i Aftonbladet läsa:

""Uppkopplingsgenerationen är en tickande bomb" en artikel av Monica Karlstein.

Hon skriver bl a att den ständiga uppkopplingen är en "tickande bomb, och att vår uppkopplade generation inom fem-tio år kommer att "falla som käglor". Ständigt uppkopplad, alltid tillgänglig.

(Läs artikeln i sin helhet under följande länk: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8126475.ab

Stressexperten Tomas Danielsson varnar också för en generation som går under om ingen sätter stopp.

Personer födda mellan åren 1965 och 1985 är de som ligger mest i farozonen. 
"– De växte upp under den stora teknikexplosionen och i dag loggar de aldrig ut, stänger ner eller tar ledigt. De är så uppe i varv av den tekniska utvecklingen och alla möjligheter som finns att de kör på för fullt, säger Tomas Danielsson, stressexpert och beteendevetare känd från TV och radio."
Han är därmed uppriktigt orolig för ”uppkopplings-generationens” insjuknande.


Rockester kommenterar: Det näms också i artikeln symptom som sömnproblem, saknar energi och har kramper i kroppen.
Än en gång talas det om riskerna med att ständigt vara uppkopplad, men INTE om varför symptomen infinner sig. Inte ett ord om EMF.
Med risk för att låta tjatig - allt kommer att falla på sin egen orimlighet... eller hur. När vi läser ovanstående risker för utbrändhet så glöm inte att det är själva elektroniken som skapar sjukdomarna på vår fysiska kropp.
Alltså, inte bara stress och psykiska orsaker kommer att ligga till grund för "det stora raset". Ovanpå alla risker vi här läser om kommer alltså de rent fysiska sjukdomarna - överkänslighet, hudskador, hjärnskador och organras - inte minst cancer. Och allt pågår under ett tyst godkännande av våra makthavare, forskare, läkare, media m fl m fl ... fy fan!
(Bild: vår lille pojk sovande vid datorn, med mobilen i handen)

#1 - - Monica:

Hej,

Mitt namn är Monica Karlstein, jag är reporter på Aftonbladet. I ditt blogginlägg här ovan har du publicerat min artikel om uppkopplingsstressen. Är du medveten om att du bryter mot upphovsrätten när du publicerar hela artikeln. Däremot får du gärna citera delar av artikeln och länka till den på vår sajt.

Vänliga hälsningar

Monica Karlstein

#2 - - Freedude:

Kopplar ur nu =)



Frukost!

#3 - - Sömnlös:

Monica Karlstein är ett år efter en lika stor idiot som då.

Att publicera ett inlägg som ovan utan någon som helst chans till källkritiskt granskande är typiskt henne. Det är inte första gången hon ljuger värre än en häst travar. Den somm googlar han finner ... en hel del kritik mot henne...