Martin, Martin, Martin....... vad håller Du på med Martin Lidberg?
Först är du Powerades ansikte utåt... en energidryck som inte innehåller nånting? Inget av värde i alla fall... Och nu, nu är du med och gör reklam för Becel, för vi ska "vara rädda om våra hjärta"???

Martin Lidberg, proffsidrottare och sundheten själv. Hur sjutton kan han låna sig till dylikt? Vet han inte hur farligt det är med energidrycker av alla slag? Han vet i alla fall inte hur värdelöst det är att ha margarin (växtsteroler)i maten?

Några vetenskapliga bevis på verkliga hälsofördelar av tillsatta växtsteroler finns inte. Men Becel har en lysande marknadsidé. Få folk att tro att deras kemikaliefyllda produkter gjorda på billigast möjliga råvaror är bra för hälsan, och sälj sedan produkterna dyrt. Det går lätt att räkna ut att vinsten trots höga reklamomkostnader kan bli rejäla. Tar man sen hjälp av en medialt älskad person som Martin Lidberg, ja då är succén (läs pengar) ett faktum!

Produkter med tillsatta kemiskt modifierade växtsteroler (som Becel) får enligt EU INTE MARKNADSFÖRAS SOM BRA MOT HJÄRTSJUKDOMAR.

I februari 2009 beslutade Hjärt-Lungfonden att avsluta samarbetet med Becel på grund av oklarheter i hur hälsosamt margarin är. Detta trots att Becel tidigare betalat dem mångmiljonbelopp årligen för att få använda HLF:s symbol. Det var tydligen inte värt denna summa pengar att låna sitt namn till Becel. Men Martin Lidberg är uppenbart av en annan åsikt. Martin Lidbergs namn är tydligen till salu, oavsett produkt? Pengar?
I Danmark finns det en varningstext på Becel som säger att gravida inte bör äta det. Hmmm....

Om gravida inte bör äta en produkt, då anser jag att INGEN annan heller ska äta den. Enkel slutsats tycker jag!

Nåväl, den som lever får se. Bilden nedan är innehållsförteckningen på en av Powerades produkter. Min stilla undran är: Varför ska man dricka detta när det finns vatten och mat? Och det där "socker 14 g", vad är det?

Istället för Powerade... pröva det här:
Vitamin B3
är ett vattenlösligt vitamin. Det finns i de flesta livsmedel, stor mängd i torrjäst, vetekli, jordnötter, solrosfrö, sesamfrö, berikade flingor, lever, kött, nötter och frön, kyckling, fisk och skaldjur och berikade mjölprodukter. Även i potatis, ris, grönsaker, frukt och bär. Mindre mängd i mjölkprodukter.
Vitamin B6 är ett vattenlösligt vitamin. Det finns i de flesta livsmedel. Goda källor är berikade flingor och bröd, inälvsmat, lever, kött, vetegroddar, torrjäst, vetekli, solrosfrö, fågel, baljväxter, nötter och frön, samt fullkornsprodukter. Mjölk, ägg, frukt och grönsaker innehåller mindre mängder.
Vitamin B-12 är ett vattenlösligt vitamin. Det finns främst i animaliska livsmedel som lever, fisk och skaldjur, kött, ägg: Även i alger som Chlorella och Spirulina. Mindre mängd i mjölkprodukter.
Magnesium finns en mindre mängd i alla baslivsmedel. Större mängd i sojabönor, övriga bönor, vetegroddar, vetekli, bovete, nötter och frön, paranötter, sötmandel, sesamfrö, solrosfrö, pumpafrö. Även i kakaopulver och övriga baljväxter, fisk, kött, gröna grönsaker, spenat, grönkål, spannmål och mineralsalt.

Rockester kommenterar: Om du i en påse gör iordning en blandning av solrosfrö, jordnötter, pumpakärnor, paranötter, mandel, torkad frukt, samt strör på lite mineralsalt, kanske lite flytande honung - då har du ett fullgott tillskott att ta under träningen. Drick sedan Chlorella/Spirulina-dryck och vatten till detta. Bonus blir alla nyttiga fetter som du samtidigt får i dig och en del andra vitaminer och mineraler... på naturlig väg.

Margarin är uteslutet om du vill hålla ditt hjärta och din kropp friskt. Ät smör istället - Bregott, grädde och röd mjölk! Fett (animaliskt) är bra för kroppen eftersom fettdepån tar över när kolhydraterna är slut och du riskerar inte lika lätt att "gå in i väggen" som idrottare. Och... light-produkter bryter ner vår kropp, konserverar den - pga av alla kemikalier som lagras i kroppen. Vet inte Martin Lidberg detta, då borde han fundera över sitt yrkesval. Som han beter sig nu, borde han (av mediadrevet) vara mer ifrågasatt än Annika Dahlvist... så de så!!!
Till sist... ja har länkat denna blogg till Martin Lidberg. Ska bli intressant att se om han kör "strutsvarianten" och tar pengar före hälsa, eller om han tar tag i saken.... hmmm?

Jag beundrar verkligen Kalles engagemang!Fick detta mail i dag, läs och försök sen fatta vad det VERKLIGEN är han gör. Detta är mycket stort!
Vill du veta mer gå in på maxicom.se
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Hej! Denna fredag skickar jag bara ut ett meddelande, i form av info nr 11-40, den 26/8:

Det var väl tusan också om även detta ska kunna döljas? 

………………………………………………………………………………………………………...

1.

Nu på måndag och tisdag kommer ett stort antal personer, myndigheter, organisationer, skolor, tidningar m fl att få ett tjockt brev, innehållande information om strålning och hälsorisker samt krav om totalt stopp för allt trådlöst, till att börja med i skolorna.

 

Jag har sammanställt och skrivit ett försättsblad med 10 bilagor. De 10 bilagorna är samma till alla brevmottagare, medan försättsbladet är olika till olika mottagargrupper.

Det totala antalet brev blev ca 2700, till en total penningkostnad av ca 150 000:- + en väldans massa arbetstid (hela firman har varit engagerad i veckor). Jag har fått en sponsor som stått för merparten av penningkostnaden, vilket jag är mycket tacksam för, annars hade detta utskick inte blivit av.

 

Följande mottagare i Sverige kommer att få detta brev:

 

 • Alla dagstidningar + ett antal tekniska- och miljötidningar

 

 • Alla lokalradiostationer och radio-tv redaktioner

 

 • Alla gymnasieskolor, kommunala och privata

 

 • Alla högskolor och universitet, skolverket och skolinspektionen

 

 • Alla studieförbund och handikappförbund

 

 • Alla kommuners utbildningsförvaltningar

 

 • Alla kommuners miljönämnder

 

 • Alla 349 i riksdagen

 

 • Alla i regeringen

 

 • Alla i utbildningsdepartementet + några i andra departement

 

 • Alla riksdagspartiers kanslier

 

 • Vissa politiska ungdomsförbund

 

 • + ett antal olika ”maktpersoner” som kan ha med detta att göra (t ex naturskyddsföreningar)

 

Jag bilägger i PDF-format det jag skickat ut, ett exempel på försättsblad och 9 bilagor. Ni får kopiera och sprida bäst ni vill, om det sker utan ändringar. Bilaga 9 är från Vågbrytarna, vilket bör vara bra reklam för denna förening (jag tror jag glömde fråga om jag fick skicka med denna utmärkta skrift i utskicket, hoppas ingen tar illa upp).

 

Den tionde bilagan är mitt häfte ”Strålande Tillvaro”, det sänder jag inte ut i elektronisk form, eftersom jag säljer det (för att få in några kronor att täcka de utgifter jag haft genom åren för denna sak, kopiatorn t ex, för att kunna trycka dessa häften som nu gått ut i ca 18000 ex, kostade 130 000:-).

Ni som vill köpa detta häfte, för att få en komplett sats av utskicket, hör av er via mail.

 

Ska bli spännande att se om även detta stora utskick ska kunna döljas…….

 

Jag besökte som ni kanske minns Europahuset i Hufvudstaden för några veckor sedan, med krav om att EU måste ta detta med strålning och hälsorisker på allvar, jag lämnade en massa information till en handläggare där. För ett par veckor sedan fick jag ett brev (7 A4-sidor) från Bryssel med begäran om komplettering och om min tillåtelse att de skulle få avslöja min identitet för nationers myndigheter, vilket de givetvis fick (undrar om de ska ha ihjäl mig….). De skriver att de ska ta upp detta till behandling i höst, men lovar inte att det innebär att det blir som jag kräver. Vi får väl se….på försättsbladet finner ni diarienumret.

 

M v h   Kalle H.

Saknar proportioner!

Såg Ni löpsedeln i veckan om Annika Dahlqvist - att hon blivit sjuk av sin egen diet.
En stor bild på henne på första sidan av tidningen, m a o - hon täckte hela tidningen. Vilken nyhet va???
För en månad sdan täcktes förstasidan av massakern i Norge.
Vart finns proportionerna? Är Annika Dahlqists provsvar med lite förhöjt blodsocker en lika stor nyhet som massakern?
Omdöme, analytisk förmåga och objektivitet är något som verkligen saknas hos våra journalister. Det är rent brottsligt att utsätta en vanlig person, som ju faktiskt Annika Dahlvist är, för sådan mobbning och förföljelse.
Vad har hon gjort för ont för att förtjäna denna mediala hetsjakt?
Jo, hon försöker hjälpa människor till ett friskare liv, hon ger oss ett alternativ till de traditionella metoderna att gå ner i vikt. Och, hon ger oss ett alternativ til Livsmedelverkets förkärlek till light-produkter och 6-8 skivor bröd om dagen. Hon ifrågasatte myndigheternas massvaccinering, vilket hon också fick rätt i. Säkert var det många som lyssnade på henne och slapp bli sjuka av vaccinet. Skulle denna omtanke om sina medmänniskor vara så farligt?
Annika har bevisligen hjälpt många, många människor. Människor som är vuxna och myndiga och inte borde idiotförklaras för att de tagit till sig LCHF. Björn Ferry, en känd idrottare, är en av de som hyllar LCHF. Honom vågar de inte hacka på... hmmm? Men Dahlqvist är det fritt fram att förolämpa.
För jösse namn, hon är ju läkare.  Lite respekt borde hon bemötas med, även om man ifrågasätter hennes teorier.
Mitt fulla förtroende har hon i alla fall, och det kan inga löpsedlar ändra  på!