Hur dum får man bli?

Vaccinering mot livsmodershalscancer har blivit försenad pga de två företagen som tillverkar vaccin bråkar om kontraktet. Nu fasar både RFSU  och andra organisationer över det fasansfulla att unga flickor inte blir vaccinerade i tid och därmed riskerar att insjukna... och dö... som de sa i radion.
En kvinna uttryckte sin oro och var förbannad över hur läkemedelsföretagen bara tänkte på pengar i sammanhanget, och inte på att värna om unga flickors hälsa. Men hallå???
Hela idén med vaccin handlar ju om pengar. Hur korkad kan man bli???

400 kvinnor i Sverige insjuknar i livsmoderhalscancer varje år,  hur många som dör vet jag inte. Men... det är ändå inte försvarbart att vaccinera unga flickor. Och hur... hur kan man säga att cancer plötsligt är smittsamt och överförbart vid sexuellt umgänge? När började cancer smitta?
Det handlar ju om pengar redan från början. Vaccinet är bara ett i raden av alla vaccin som uppfinns för att läkemedelsindustrin ska tjäna miljoner, och deras aktieägare jublar!

Många flickor och deras föräldrar har inte velat vänta, utan har valt att bekosta vaccinationerna själva. Enligt siffror från den frivilliga registreringen som Smittskyddsinstitutet gör är det nu omkring 115 000 unga kvinnor som har valt att vaccinera sig på egen bekostnad. Och här har vi då beviset. 115000 vaccin som var och en betalat 4000 kr för. Det blir 460 miljoner kronor bara detta! Pengar som föräldrar till unga flickor i
Sverige betalat - rakt av - i tron att de skyddar sina älskade barn från framtida katastrofer.

Lättlurade är vi, och pengar betalas tydligen gärna till dylika dumheter. Det är framtiden som får utvisa vad vaccinet verkligen gör med unga flickors kroppar. Vi får se om ett tiotal år när alla de som tagit vaccin vill bli mammor. Då får vi svaret... och som vanligt är det då försent... skadan är redan gjord.

Man skäms över att vara människa ibland...