Riskerna med EMF - igen!

 
 
I Australien har en f d tele-tekniker blivit känd för att han med en stridsvagn kört ner ett flertal mobilstationer. Han dömdes till fängelse och har suttit av 20 månader. Han vill aldrig mer göra något olagligt, vill aldrig mer hamna i fängelse. Så, nu ägnar han all tid åt att upplysa människor om riskerna på ett betydligt mer fredligt sätt.
 
Han vill främst göra folk medvetna om, att det stora antalet fall med sömnproblem har med mobilerna att göra. Att folk lägger dom bredvid sängen. Det är det han först och främst angriper. Men, eftersom han är en mycket kunnig man i ämnet har han verktyg att göra så mycket mer - och det gör han också.
 
Filmen är 5.20 min lång och de talar engelska. Men låt inte detta hindra er.
Kolla in filmen och lyssna på det som sägs. Detta är så viktigt!
 
http://au.news.yahoo.com/today-tonight/consumer/article/-/13147236/mobile-danger-protests
 
Wifi och trådlöst i skolorna är ett ämne man i Ryssland tar mycket allvarligt på. De rekommenderar nu skolorna att skippa allt sånt. Många ledande professorer har tagit sig an frågan och varnar.
 
Tyvärr är svenska myndigheter inte intresserade av dessa varningar, utan går helt på mobilindustrins linje. Och det är ju självklart att de måste göra det, eftersom det är denna industri som betalar all deras forskning. För jävligt - men sant!
 
Nåväl, ha en riktigt skön sommar! Och... gott folk - stäng av mobilen, DECT-telefon och mikron på semestern.