Tolgfors klär sig som syndabock - på egen begäran ? ? ?

Byggandet av vapenfabriken i Saudiarabien visar verkligen hur litet Sverige egentligen är. Inga politiker i riksdagen kan frias, alla bär ansvar för det som hänt. Det var sossarna med Person i spetsen som "satte spaden i jorden" gällande Saudi och våra nuvarande "blårockar" tog över eländet utan några som helst betänkligheter.

Tolgfors (nedre bilden) säger i radion att han är trött och att Saudi-affären var spiken i kistan. Ja ja, stackars våra politiker som inte orkar utföra jobben de är folkvalda och tillsatta att sköta. Stackars stackars Tolgfors... men han slipper i alla fall arbetsförmedlingen och A-kassan. DET ska han vara jävligt glad för!!!

Om det nu istället vore så, att de skötte sitt jobb på det sätt som var avsett från början... med integritet och landets bästa för ögonen... ja då skulle vi inte ha detta problem. Men... MEN!!!

Istället för att genomföra en demokratisk politik i ett neutralt land, så planerar vi vapenfabriker i Saudi, ger bort plutonium till USA, låter Lundins Oil härja fritt m m, och skiter fullständigt i hur Sverige och svenskarna påverkas av dessa tilltag.

Våra folkvalda (övre bilden) de gör precis som de vill. De härjar fritt med vår integritet, samtidigt som de skor sig med höga löner, feta pensioner och säkra jobb efter avslutad politikerperiod.
Medan vi vanliga som står vid sidan om, får försämrad levnadsstandard, en försumbar löneökning, kränkande pensionsavtal, försämrade skolor och utbildningsmöjligheter, en skenande arbetslöshet och en fullständigt makaber social nedmontering. Skäms dom inte?

Fy fan säger jag. Jag skäms å deras vägnar.
Är inte vi - Sveriges invånare -. värda ett bättre öde, ett bättre styre och mer respekt - än vad dessa maktfullkomliga förståndshandikappade politiker - som kallar sig "folkvalda" - ger oss?

Hur kan dom förresten kalla sig folkvalda - när de bara i sällsynta fall (oftast aldrig) infriar de löften som de faktiskt vinner valen på ? ? ?

Nä, håll vad Ni lovar! Placera OMGÅENDE Sveriges integritet och suveränitet OCH NEUTRALITET på kartan igen. Det är väl ändå det minsta vi kan begära, det är väl landets Sverige värt... eller ? ? ?