Att dom inte begriper???

""Polisförbundet har inlett en granskning av hur Rakel påverkar hälsan. Steg ett var att mäta strålningen från Rakelutrustningen i en vanlig polisbil. Resultatet är så extremt att forskaren som höll i testet misstänker att något är fel.

Hittills har Rikspolisstyrelsen inte gjort några mätningar, trots att frågan har varit uppe till diskussion flera gånger. En orsak är att Arbetsmiljöverkets expert har hävdat att en mätning är meningslös, eftersom den bara visar hur strålningsvärdet är i luften och inte inne i kroppen. Men efter påstötningar från både enskilda poliser och skyddsombud kommer Arbetsmiljöverket nu att genomföra en mätning tillsammans med Strålsäkerhetsmyndigheten i mitten av december.""

Jaha, så det är alltså helt meningslöst att mäta strålningsvärden om man inte vet hur det påverkar INUTI kroppen? Hur har dom då gjort när de mäter upp strålning från kärnkraftverk, röntgen och annat. Utsätter dom människor för strålningen då, bara för att få veta värdena inuti kroppen? Nähä du... det tror jag inte.

Min mamma brukar säga: "Vill man sjunga en visa hittar man alltid en sång".

Våra skyddande statliga myndigheter håller just nu på att sjunga olika sånger i kör - så det hörs vida omkring! Under tiden sitter våra poliser i "strålande" bilar, våra allra minsta sitter med iPad i knät och leker sönder sina fortplantningsorgan och alla våra ungdomar - vår nästa generation - bränner sönder sina hjärnceller och sina signalsubstanser med allsköns mobil teknik. Frågan är inte OM dessa människor blir sjuka - utan NÄR? Och, att Arbetsmiljöverket och Strålsäkerhetsmyndigheten kommer att godta resultatet av mätningarna i december - DET tror jag aldrig kommer hända. Nä, dom hittar nog ännu en sång att sjunga!

Och mobilindustrin skrattar hela vägen till banken!

 

(Bilden? Ja... det är en hjärntumör)