Tack England - för vad det nu är värt!

Jag blir så glad och tacksam... det finns hopp om mänskligheten. England backar på delaktigheten i ett ingripande mot Syrien.
Men tyvärr så blir nog inte den glädjen så långvarig. Rädslan för USA kommer att ta överhanden till slut. Självklart så kommer USA att utöva påtryckningar mot Camaron... men de e klart.  Han måste ha med sig resten av Parlamentet.
 
Vi får väl invänta analyserna av "giftet" från Syrien. Även om USA redan säger sig ha bevis (som de inte lägger fram) så är det väl FN´s kontrollanter vi får sätta vår förhoppning till.
 
Apropå USA´s bevis att de använt kemiska vapen. Självklart vet dom att det använtas, det är ju dom själva som hävt ut skiten - så naturligtvis VET dom att det finns där.
 
Ja käre värld!
 
Bilden: Barnsoldater från Syrien. Fräscht!
 
 

Porseryd dalar i trovärdighet!

Alltså, jag blir riktigt mörkrädd när jag sitter och ser TV-nyheterna och hör journalister tala om Syrien-krisen. Ta som exempel denna fantastiska reportern Rolf Porseryd (bilden), som jag alltid höjt till skyarna. Och, som alltid varit så korrekt och pedagogisk i sina rapporter.
I dag satt han i TV och talade om nödvändigheten av ett ingripande i Syrien. Att USA inte tänker starta något krig utan "bara" kommer att skicka missiler över väl utvalda mål, för att på det sättet "hjälpa" Syrien.
 
Samtidigt uttalar sig den ena "landsfadern" efter den andra.Den franske presidenten François Hollande säger att "Frankrike är redo att straffa dem som ligger bakom attackerna med kemiska stridsmedel."
Englands premiärminister David Cameron likaså. Reinfeldt håller med.

USA skärpte nyligen tonen mot den syriska regeringen. Utrikesminister John Kerry anklagar Bashar al-Assads regering för att försöka "mörklägga uppgifter om gasattacken." Han säger att Washington kommer att lägga fram bevis om vilka som låg bakom angreppet. Obama är nu fast besluten att se till att det blir konsekvenser för de skyldiga. Enligt företrädare för USA:s regering är det ingen tvekan om att Syriens regering låg bakom attacken.

Men snälla nån!!! Vem är det som mörklägger? Har Washington och Obama några bevis för att Syrien låg bakom attacker så tala om det, visa bevisen. Men det är klart, det tar ju lite tid att få fram fabricerade bevis. För det är ju ingen tvekan om vem som ligger bakom eländet.
Att fabricera bevis på grunder som skapats av USA´s egen regim och därigenom anklaga länder runt om i Mellanöstern för övergrepp, brott mot mänskliga rättigheter och olaglig krigsföring, är något USA är experter på.
Men jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att en så skärpt och ifrågasättande journalist som Rolf Porseryd skulle följa strömmen och gå USA´s ärende.

Ruskigt dålig stil Rolf, ruskigt dåligt!!!

Än märkligare är det tycker jag... att hela Syrien-krisen plötsligt har kommit att handla om USA?? Media talar också om att relationerna mellan USA och Ryssland kommer att försämras p g a detta?? Varför??

Lämna Syrien ifred. Dom bör få sköta sina inre angelägenheter utan USA´s och FN`s inblandning. Mig veterligt är det ingen i Syrien som har bett dom om hjälp! Snarare tvärtom!

 

 

 

USA - världens Förvillare ! ! !

För ett år sedan sa John Kerry att "OM Syrien använder kemiska vapen mot civila, där går gränsen, då går vi in i landet med vapen".
Syrens ledare Assad säger i dag... "Hur kan Ni tro vi är så dumma att vi använder kemiskt vapen när vi vet att det betyder inblandning från USA? Vi har inte gjort det!"
 
Tyvärr är det nog så, att USA återigen gjort det dom är så bra på, nämligen iscensatt katastrofer för att sedan skylla på landets ledare. Det legaliserar i sin tur att USA - tillsammans med FN - intar landet för att "rädda folket"... hej å hå!
 
Faktum är, att när de kunde komma undan med något så extremt som "rivningen" av tvillingtornen i New York så har det gett "dom" storhetsvansinne. Nu ser dom sig som Gud och tror sig kunna göra precis vad som helst.
 
Redan under Irak-kriget iscensatte amerikanska militärer attacker med kemiska vapen och ERKÄNNER detta.
 
Nedan klipp är helt fantastiskt i upplysningssyfte om hur USA´s ledare agerar. Försök ta er genom de dryga 30 minuterna. Om inte annat så gå fram till 10.47 där en politiker berättar vad en officer sa strax efter 9/11. Redan då började USA planera krig mot åtta länder i Mellanöstern.
 
(Min blogg länkar inte längre när jag skriver adresser ??? men kopiera http-adressen och lägg in den i adressfältet, det funkar lika bra).
 
http://www.youtube.com/watch?v=UwZ5B7dPRfA - KOLLA DENNA!!! Alex Jones är en hjälte som gör detta och sätter ihop dessa nyhetssändningar!!!
 
I förra veckan kunde vi tidningarna läsa att USA avlyssnat interna telefonkonferenser inom FN. National Security Agency NSA säger själva "Datatrafiken ger oss en inblick i interna telefonkonferenser inom FN".
Att de kunde avslöjas överhuvudtaget berodde på hemliga dokument från "visslaren" Edward Snowden lämnat ut.
I dag sitter samma FN och förhandlar med USA om att göra en gemensam sak mot Syrien. Storbrittanien, Frankrike bland flera andra backar upp John Kerrys mål.
 
USA iscensätter "brott" i andra länder och skyller på landets ledare. Fritt fram för krig!!! Ban Ki Moon sa förra veckan: "Det spelar ingen roll VEM som använt kemiska vapen i Syrien, det räcker ATT det används - för att vi ska gå in i landet och hjälpa Syrien." Så enkelt är det... Bevisen lyser med sin frånvaro. INGA bevis på att Syrien använt kemiska vapen finns. Det är t o m så, att FN´s kontrollanter som varit i Syrien för att leta bevis säger "Vi kom in för sent, bevisen är förstörda". Dessa kontrollanter har också blivit attackerade och fick fly tillbaka till sitt hotell.
Men... det är väl ändå lite väl lägligt och uppenbart va? Hur kan världens media gå på detta?
 
Stackars amerikanska folket - Ni är helt förda bakom ljuset!
Att de onda människorna kan härja fritt beror bara på att de goda människorna väljer att inget göra!