USA - världens Förvillare ! ! !

För ett år sedan sa John Kerry att "OM Syrien använder kemiska vapen mot civila, där går gränsen, då går vi in i landet med vapen".
Syrens ledare Assad säger i dag... "Hur kan Ni tro vi är så dumma att vi använder kemiskt vapen när vi vet att det betyder inblandning från USA? Vi har inte gjort det!"
 
Tyvärr är det nog så, att USA återigen gjort det dom är så bra på, nämligen iscensatt katastrofer för att sedan skylla på landets ledare. Det legaliserar i sin tur att USA - tillsammans med FN - intar landet för att "rädda folket"... hej å hå!
 
Faktum är, att när de kunde komma undan med något så extremt som "rivningen" av tvillingtornen i New York så har det gett "dom" storhetsvansinne. Nu ser dom sig som Gud och tror sig kunna göra precis vad som helst.
 
Redan under Irak-kriget iscensatte amerikanska militärer attacker med kemiska vapen och ERKÄNNER detta.
 
Nedan klipp är helt fantastiskt i upplysningssyfte om hur USA´s ledare agerar. Försök ta er genom de dryga 30 minuterna. Om inte annat så gå fram till 10.47 där en politiker berättar vad en officer sa strax efter 9/11. Redan då började USA planera krig mot åtta länder i Mellanöstern.
 
(Min blogg länkar inte längre när jag skriver adresser ??? men kopiera http-adressen och lägg in den i adressfältet, det funkar lika bra).
 
http://www.youtube.com/watch?v=UwZ5B7dPRfA - KOLLA DENNA!!! Alex Jones är en hjälte som gör detta och sätter ihop dessa nyhetssändningar!!!
 
I förra veckan kunde vi tidningarna läsa att USA avlyssnat interna telefonkonferenser inom FN. National Security Agency NSA säger själva "Datatrafiken ger oss en inblick i interna telefonkonferenser inom FN".
Att de kunde avslöjas överhuvudtaget berodde på hemliga dokument från "visslaren" Edward Snowden lämnat ut.
I dag sitter samma FN och förhandlar med USA om att göra en gemensam sak mot Syrien. Storbrittanien, Frankrike bland flera andra backar upp John Kerrys mål.
 
USA iscensätter "brott" i andra länder och skyller på landets ledare. Fritt fram för krig!!! Ban Ki Moon sa förra veckan: "Det spelar ingen roll VEM som använt kemiska vapen i Syrien, det räcker ATT det används - för att vi ska gå in i landet och hjälpa Syrien." Så enkelt är det... Bevisen lyser med sin frånvaro. INGA bevis på att Syrien använt kemiska vapen finns. Det är t o m så, att FN´s kontrollanter som varit i Syrien för att leta bevis säger "Vi kom in för sent, bevisen är förstörda". Dessa kontrollanter har också blivit attackerade och fick fly tillbaka till sitt hotell.
Men... det är väl ändå lite väl lägligt och uppenbart va? Hur kan världens media gå på detta?
 
Stackars amerikanska folket - Ni är helt förda bakom ljuset!
Att de onda människorna kan härja fritt beror bara på att de goda människorna väljer att inget göra!