Ännu mer av USA´s agenda...

Det blivit inge´n attack mot Syrien. USA har "lugnat ner sig". Mycket tack vare Rysslands initiativ när det gäller att få Syrien att lämna över sina kemiska vapen. Men vad händer då istället?
Jo, Al Qaida har angripit -och tagit på sig ansvaret för attacken - och dödat fyra amerikanska soldater... i Aghanistan.
 
Och hur ska vi, Du och Jag, kunna kolla att detta stämmer?
Är det sen som jag alltid hävdat, att Al Qaida inte finns, utan är en ren produkt av de amerikanska säkerhetstjänsterna CIA och NSA... ja då säger det sig själv.
De mäktiga männen därborta i USA, med NSA i spetsen, bara MÅÅÅÅÅSTE få kriga. Dom bara MÅÅÅÅÅSTE få jaga terrorister. Dom bara MÅÅÅÅÅSTE få leka Bror Duktig och "värna demokratin". Det land som ligger riktigt risigt till just nu (förutom de där de redan påbörjat sin agenda) är Libyen. Där har USA de senaste veckorns tagit hem sina landsmän. Dröjer inte länge förrän det händer något där också, med all säkerhet utfört av Al Qaida. För dom kan ju inte köra "Kemiska vapen" en gång till. Riktigt så korkad är ju inte omvärlden, det har USA nog förstått.
 
USA dödar människor som dödar - för att få dom att förstå, att det är fel att döda.
 
Hur dum får man bli?Ja, inte dummare än Nobels Fredspris-vinnare Barack Obama...
Är Ni intresserade av USA´s härjningar så kolla in denna blogg. Mannen bakom artikeln är Peter Harold, skribent och författare. Här är länken: http://peterharold.wordpress.com/2013/09/11/lasvard-artikel-om-den-militare-makthavaren-som-charmat-till-sig-din-e-postkorrespondens/#comments
Här är ett utdrag från länken:
 
”Att genomskåda Libyenkonflikten är nästan avgörande för att förstå vår korrumperade massmedia, kontrollerade politiker och bakomliggande ekonomiska- och maktintressen för alla onödiga krig under 1900-talet. Jag ber er hålla ett öppet sinne och ha överseende att det faktiskt, trots allt vad vi lärt oss, kan existera en organiserad sammansvärjning som korrumperar vårt samhälle mot folkets och mänsklighetens bästa. Ordet ”konspirationsteori” hör inte hemma här, men jag kan mycket väl ha fel och är alltid öppen för alla motsägande sakliga bevis. "