DRAMA!

Ja hej å hå! Jag har fått en uppenbarelse...
 
Att ha en blogg där jag ägnar värdefull tid åt att penetrera samhällets djupaste dumheter - UTAN att egentligen kunna påverka - det är dränerande på värdefull energi.
 
Därför har jag tagit ett beslut!
 
Vill inte längre delta i detta drama. Alla pågående försök - av de som anses vara kloka bland mänskligheten - att förinta, förstöra och förgöra vår kära Moder Natur... är inte längre intressant för mig att kommentera.
 
Jag säger som jag alltid sagt...
Det kommer att falla på sin egen orimlighet. Trådlös teknik, chemtrail, arroganta politiker, oförstående läkare, profithungriga makthavare, okunniga medborgare och aningslösa föräldrar. Alla dessa människor får inte längre ta upp min tid, kräva energi.
 
Jag slutar!!!
 
Min blogg kommer att finnas kvar, med alla de hundratals inlägg jag gjort genom åren. Men, några nya kommer inte att göras. Allt jag vill ha sagt finns redan här... bara att leta bakåt. Det handlar nu bara om upprepningar... och jag har bättre saker för mig.
 
Tack för alla dessa år och Ert visade intresse.
 
Var rädda om  Er och var lyckliga. Krama den Ni älskar och tala om för Era barn att dom är det bästa som finns.
 
 
Bilden: Här bodde en gång en man som inte brydde sig om att huset rasade ihop. Han brydde sig inte om värdet i alla sina inventarier. När han slutade sitt liv fick huset falla ihop, ingen kom och plockade russinen ur kakan.
I dag finns inte ens detta kök kvar. Det är gömt under tak och rester av huset som rasat in. Hans liv är borta, huset snart likaså. Vad betyder väl tingen? Det är Du och Jag som är viktigast. Vad vi gör med våra liv och våra känslor just nu. Ta vara på Era liv...
 
Rosalie
 
 

Översvämningar i England ? ? ?

Under den senaste månaden har tusentals människor tvingats lämna sina hem och ännu fler är i farozonen sedan Themsen sprängt sina vallar. Människor lider, hus förstörs. Vad detta kommer att kosta samhället vet man ännu inte. Nyheten sprids över världen, bilder på översvämmade hus, affärer och gator syns i media. Människor är förtvivlade...
 
Hmmm... varför tar inte "England" ett snack med USA - dom som är såna polare?
 
Jag menar... Chemtrailen haglar ju tätt... över just England. Se sattelitbild nedan över sydvästra England. Strecken efter planen syns klart och tydligt. Detta område hör de de MINST besprutade. Flest plan går över - ja vad tror Ni? Just det - utmed och runt omkring Themsen!
 
 
Som sagt... människor och djur tar skada. Ekologiskt säkerligen naturen också. Infrastrukturen pajar ihop. Tolettstolar svämmer över inne i husen och drar med sig skiten överallt. Sjukdomar? Ja, vem vet...
 
 
Hur kan detta få fortgå??? Varför reagerar ingen??? Varför reagerar inte "undersökande journalister"??? Vad är det som gör att USA med Englands tysta medgivande kan få hålla på så här??? USA hävdade redan för flera år att de 2025 ska ha "Makt över vädret på jorden" - varför bryr sig ingen, varför får dom hållas??? Vad finns det för tyst agenda stormakterna emellan???
 
Mörkrädd? Ja, det är väl bara förnamnet! Förbannad? Ja, det är väl årets underdrift!
Att det hela är obegripligt, och att USA alltid gör precis va fan dom vill? It goes without saying...
 
Nästa bild är från London och just Themsen, en dag när chemtrails - eller "geoengineering" som det heter - har gått över himlen!
 
 
Och här kan ni se satelitbild över eländet...
 
Kolla gärna in filmen "Why in the World are They Spraying?" Den finns som länk på denna sidan: http://www.geoengineering.n.nu/
 
Att det är fullt av kemikalier i dessa konstgjorda moln behöver jag väl knappast tala om, men gör det ändå: barium, titan, aluminium, bly, arsenik, kadmium.
 
Till sist en liten film från Sverige, Lidköping. Snö som inte smälter? Jasså, du trodde att vi var förskonade här i Sverige? Ha ha ha ha... inga fler kommentarer!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GiMbpNnhieU
 
HÅLL ANDAN OCH LEV LÄNGE!!!
 
 
 

Stefan Jarls film "Godheten"....

Har sett filmen.
Den förklarar varför vi INTE har ekonomisk stabilitet i landet. På ett pedagogiskt och ibland lekfullt sätt (Tommy Berggren) får vi höra från ekonomiskt kunniga personer varför vi inte har någon ekonomisk uppgång/stabilitet i landet. Alliansen och media rider på resultatet som det brittiska revisions- och konsultföretaget PWC tagit fram.
Där sägs det att Serige toppar listan i det som kallas "länderindex".
 
Denna nyhet har kablats ut både i TV, media och på nätet - som en sanning.
 
Men vem kan kolla den uppgiften? Är det inte bara ytterligare information som vi helt enkelt får "bocka och ta emot"?
 
Alliansen vill naturligtvis att vi ska tro på detta. Att vi ska falla på knä och tacka för deras räddande politik!
 
SvT vill inte visa Jarls film förrän efter valet. Efter valet? Varför? Jo... de vill vara objektiva!
 
Ha ha ha... Men är det inte just objektivitet som SvT bjuder på om dom VISAR filmen? Jag menar... "andra sidan" har ju fått säga sitt, de får ju säga att vi HAR ekonomisk stabilitet? Varför kan inte Godheten få visas som ett motbevis för att vi INTE har det?

Sedan 1970-talet är SvT organiserad i en koncern - med ett moderbolag. Aktierna i detta är fördelade som följer: folkrörelserna (60 %), näringslivet (20 %) och dagspressen (20 %).

Det är ju knappast folkrörelserna (folket) som kommer till tals - trots sina 60 %.

SvT bryter på detta sätt mot föreskriften om "otillbörligt gynnande" och borde fällas i Granskningsnämnden.