Politiker???

Politiker... hur tänker dom egentligen?
Nu det senaste utspelet att vi ska lagstadga kommuners engagemang i flyktingfrågan. De ska tvingas ta emot nyanlända.
Det kan inte fortsätta så här... Detta är inte okej!
 
Hur vore det om vi stängde våra gränser och tog hand om de som redan finns här?
 
Det är inte okej att utlämna familjer som bott i Sverige i många år. Med barn födda i Sverige och som talar flytande svenska. Barn som aldrig varit i sina gamla hemländer, som bara vet om den senska sociala samhällsstrukturen. Vad säger FN´s barnkonvention om detta?
Dessa familjer utvisas - ofta  under dramatiska former - till sina gamla hemländer. Samtidigt som vi hela tiden tar hit nya familjer???
 
Att lagstadga om kommuners omhändertagande av flyktingar är orimligt. Finns det bostäder till alla? Nej. Men då tycker våra politiker i Stockholm att kommunerna ska bygga nya. Vet dom i Stockholm verkligen hur det ser ut rent ekonomiskt i kommunerna, när de så överlag påtvingar alla kommuner flyktingansvar? Kommer riksdagen att höja ersättningen till dessa kommuner som måste bygga nytt?
Kommuner har ju oftast en budget som läggs flera år i förväg. Hur går det för andra viktiga frågor i dessa kommuner, om de helt pltösligt måste sätta igång med nybyggnation... för att ta emot flyktingar? Skola, vård och omsorg t ex?
 
Läste någonstans att Sverige tar emot 0,09 % av den totala flyktingkvoten i världen. Då det finns 45 milj flyktingar just nu (enl uppgift) torde vår andel i slutändan bli 4 050 000 människor.
 
Det är lätt att hitta alla familjer. Det är bara att googla. Har lagt in en länk nedan... Hur tänker migrationsverket egentligen?
Nä, jag säger som jag alltid sagt. Stäng våra gränser för invandring och se till att alla de som redan finns i Sverige får vara kvar och få ett drägligt liv!
 
http://www.svt.se/nyhetsklipp/regionalt/smalandsnytt/article2113619.svt