Än en gång - BIDÖDEN!

Men oj då... det har börjat uppmärksammas i TV?!?!?!
Jag menar Bidöden... tänk va, nu har media vaknat. Nu ska det sändas en dokumentär framöver om fenomenet. Men jag lovar Er gott folk - det kommer inte att talas om strålningsrisken. Oh nej då... vi kommer att få höra om virus, miljögifter och annat. Att strålningen, den elektromagnetiska trådlösa strålningen är orsaken till bidöden - det talas det inte om alls.
 
Men faktum är att strålningen stör ut binas naturliga orientering. Många samhällen är så stressade att de själva murar igen sina kupor inifrån. Kupan blir då överhettad och bina dör av värmen.
Ni som är seriöst intresserade, här finns några länkar:
 
http://www.miljomagasinet.se/artiklar/090616_mobilstralning.html
 
http://www.maxicom.se/Sjukavstralningen.php
 
http://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2013/03/05/mannens-tradlosa-leksaker-dodar-och-skadar-allt-fler-idiotin-blir-allt-varre/
 
I den sista länken har artikelförfattaren i huvudsak beskyllt männen för dessa "leksaker" som hon kallar mobilerna. Men faktum är att det även är en del kvinnor som ligger bakom mobilutvecklingen. Det är t ex en svensk kvinna som löste mysteriet med att hålla telefonen uppkopplad mellan mobilmasterna. I början dog telefonen ut och kopplade inte upp sig när man passerade nästa mast. Detta problem löstes alltså av en svensk kvinna... (namnet onödigt då jag känner henne personligen). Men det är tack vare henne som vi kan hålla på och tala i telefonen utan avbrott. Sååå... det är inte bara männen som ligger bakom utvecklingen.
 
Nåväl, det var ju bin det skulle handla om. Jag ska med intresse följa TV-programmet när det sänds. Om de säger något om att mobilstrålningen skulle ligga bakom är jag den första att berätta detta. Vi får se, vi får se...
 
På bilden nedan ser vi en portabel kartong med ett litet humlesamhälle. Dessa säljs för att ställas ut i odlingar som behöver pollineras, ofta till växthus. När säsongen är över slänger man helt sonika hela kartongen i soporna. Bina svälter då ihjäl. Vad säger man om detta? Förhoppningsvis en hel del i filmen. Kvalificerat djurplågeri och en experimentell lek med våra allra minsta. Trots att de är så små gör dom den största nyttan för allt levande på jorden. Utan pollinerande insekter som tama och vilda bin, humlor m fl - blir det inga inga bär, frukter, grönsaker, spannmål osv... Men såna skitsaker har ju alltid industrin och aktieägarna struntat i.