Cancern förväntas öka!

Här tiggs det pengar i media, främst i TV-reklamen. Pengar behövs till cancerforskning. Det finns mängder av olika insamlingar. En del direktsänds i TV. Men det finns också privatpersoner, föreningar och företag som startar insamlingar till Cancerfonden på eget initiativ. 
Sedan Cancerfonden grundades 1951 har dom delat ut drygt 8 miljarder kronor till svensk cancerforskning. Åtta miljarder? Plus det som staten bidrar med...
Är det då inte märkligt, att vi i dag förväntas öka sjukdomstalet? Och varför är det så? 
Ja, ni som följer min blogg vet ju svaret:
 
Trådlös teknik!
 
 
Det fanns en tid då vi människor inte förstod att radioaktivitet från radium, uran och plutonium, medicinens röntgenstrålar och solens ultravioletta ljus faktiskt skadar oss, ja, till och med kan döda oss. Men i dag vet vi det. Ändå debatteras inte detta??? (Nja, jo - solens strålar är vi snabba att kritisera, trots att den är det minst skadliga för oss.)
 
I nedan länk kan ni läsa:
""Världshälsoorganisationen WHO har släppt en dyster framtidsprognos. Antalet nya cancerfall väntas öka från 14 miljoner till 25 miljoner per år de närmaste 20 åren – en ökning med 70 procent.
- Trots glädjande framsteg visar rapporten att vi inte kan behandla oss ut ur cancerproblemet”, säger Christopher Wild, medförfattare till rapporten.""
 
Jag hoppas Ni alla läste ordentligt vad det stod? Cancerfallen kommer att öka från 14 milj till 25 milj PER ÅR de närmaste 20 åren. Hörde ni det? Alltså 11 miljoner fler cancerfall - PER ÅR!!!

http://newsvoice.se/2014/02/12/snart-for-sent-cancern-forvantas-oka-med-70-nasta-20-ar/

En gång för alla, låt oss klargöra en sak:

Det förekommer en mängd diskussioner i media och på Internet ifall strålningen från trådlös teknik skulle vara skadlig eller ej! Det påstås bl a att forskningen skulle vara oense om det finns några risker eller ej. Detta är totalt fel!

Den elektromagnetiska strålning som avges från t ex mobiler, trådlösa telefoner, trådlösa nätverk eller från mobilbasstationer är mycket skadligt för allt levande, alla påstående om motsatsen är felaktigt! Det är också ett klart och tydligt ett faktum, att forskningen är helt ense när det gäller skaderisken. Men då talar vi om OBEROENDE forskare. Inte de som sitter på "två stolar". 

Alltså... De forskare/läkare som dels forskar om riskerna och dessutom sitter som sakkunniga i Telias styrelse, vid Erikssons långbord och i ICNIRPS styrelse - de säger tvärtemot att "inga risker förekommer". Och varför gör dom det? Jo, feta styrelsearvoden, bonusar och goda middagar. Pengar, pengar, pengar! 

Vi vanliga dödliga är inte mycket värda om vi ska ställas mot ett fett bankkonto! Thats it!

(Vill ni veta mer om ICNIRP, sök i min blogg. Det finns massor av info här...)