Var finns demokratin och rättvisan?

Åkte bakom en lastbil, svenskskyltad, i går. Den hade en dekal där det stod ungefär: "Jag betalar skatt i Sverige. Lika villkor för svenska och utländska bilar"...
Hur kan ett land som Sverige tillämpa lagar och regler så fel, att våra lastbilschaufförer känner ett behov av att sätta på en sån dekal?
 
Träffade en god vän i veckan som jobbar på ett HVB-hem. På det hemmet finns det en invandrarkille, en! Han vägrade äta kött som inte var halal-slaktat. Då beslutade hemmet att alla boende skulle äta halal-slaktat. Det blev enklare så, sa dom. Det fanns också en tjej på samma hem, som absolut inte ville äta detta kött. Då fick hon till svar, att de kunde ju inte göra special-mat bara till henne. 
Va?
 
Runt om i Sverige har vi genom åren, pga mobbing och bråk i samband med gymnastik, bönat och bett runt om i kommunerna att få skärmar med dörrar i duscharna. Många elever har sagt att de nöjer sig med ett draperi, så de inte behöver känna sig så utlämnade. "Vi har ingen ekonomisk möjlighet till detta" har då varit svaret. Här i våran kommun har det nu byggts bås runt varje dusch - med lås! Detta pga att invandrarelever inte får visa sig nakna för andra.
Va?
 
På sociala medier har i dagarna drivits en hård diskussion om ljusmanifestationen i Trollhättan, över de som blev offer vid attacken i skolan. Flera av inläggen säger, att de inte vill delta i manifestationen då det inte finns rättvisa i detta. "Det var inte någon ljusmanifestation eller tyst minut för de som mördades på Ikea" heter det. De som säger detta kallas i kommentarsfälten för "rasister" och "främlingsfientliga". Och märk väl, när morden på Ikea inträffade, då var det likadant. De som ville utvisa mördare direkt fick då veta, att "han skulle behandlas på samma sätt som om det varit en svensk som hållit i kniven". Sa någon nåt annat så var de också "rasister".
Va?
 
På en ort som heter Lundsbrunn i Skaraborgs län finns en fantastisk vacker SPA.anläggning. På själva orten bor det drygt 880 personer. Nu ska Lundsbrunns kurort bli flyktingboende. Det beräknas komma 860 asylsökande dit. Invånarantalet fördubblas alltså i princip över natt? Hur tänkte dom där?
 
Ensamkommande flyktingbarn som kommer till Sverige och får bo på ett HVB-hem genererar 1 600 kr per dygn och plats. Det blir 48 000 kr i månaden. Samtidigt som många kommuner nu höjer kostnaden för maten till våra pensionärer från 39 kr till 60 kr om dagen. Varför kallas man rasist och främlingsfientligt när man påpekar detta?
 
PÅ många håll i vårt avlånga land förbjuds nu pepparkaksgubbarna i luciatågen. Det är rasism att ha dom med. I dagens Expressen kan man läsa om kakor på ett konditori isödra Sverige som förbjudes sälja en viss sorts kakor (bilden nedan). De kallas "Symbolisk kannibalism" och "rasistisk nidbild". FInns det inga gränser?
 
Det talas så vackert om "alla människors lika värde" - men det gäller tydligen inte svenskar människor. Me när jag hörde Nobelstiftelsens motivering varför SD inte är bjudna till Nobelfesten - ja då trodde jag inte mina öron.
 
 
"Sverigedemokraterna är inte ett parti som alla andra. Partiets bakgrund är högerextremism och företrädarnas agerande i nuet visar på en bristande respekt för den grundläggande demokratiska principen om alla människors lika värde – oavsett hudfärg, härkomst eller religion. Nobelstiftelsen väljer därför att inte bjuda in Sverigedemokraterna till årets Nobelfestligheter", skriver Nobelstiftelsens i en kommentar till TT. 
Men snälla nån, hörde de inte sig själva? Oavsett vad man anser om SD och deras politik så kan man inte annat än skratta åt Nobelstiftelsens uttalande.

Detta är bara ett axplock ur senaste tidens händelser i vårt samhälle. Och självklart finns det många av Er som läser detta och nu påstår att jag är både rasist, främlingsfientlig och SD-anhängare. Inget kan vara mer fel.

Men däremot skäms jag över att bo i ett samhälle som så fullständigt struntar i invånarnas behov. De människor som byggt upp detta land. Våra förfäder som grundlagt och kämpat för att bygga upp en trygg demokrati, hånas och kränks nu genom det ena märkliga beslutet efter det andra. Det är inte detta land jag föddes in i för 60 år sedan, och det är inte ett sådant land jag vill lämna över till nästa generation att sköta.

Blir både uppgiven, trött och mycket ledsen... till och med otrygg... när jag ser hur det står till i Sverige. Och detta måste jag få säga, få uttrycka - utan att vissa ska stämpla mig som en dåre!

Här ser ni kakorna som förbjudits då de står för  "Symbolisk kannibalism" och "rasistisk nidbild". 

 

 

Effekter från mobilstrålning!

För Er som vill fortsätta leva enligt "strutsmentaliteten" bör sluta läsa nu...
 
Ni andra kan fortsätta läsa...
Jag är medveten om att bilden nedan är lite otydlig. Men spara bilden i er dator, så kan ni se lite bättre. Skriv gärna ut den. 
  • Vi börjar längst ner vid den röda ovanlen, där effekttätätheten ligger på 0,000000000001 W/kvm (11 nollor). Det är den effekt som vi behöver för att kunna ringa med den gamla formen av mobiltelefoner, utomhus!
  • Fortsätt upp till den gula markeringen, solstorm med effekten 0,00000001 (7 nollor) W/kvm. Där har forskare konstaterat att det finns ett samband mellan solstorm och ökning av hjärtattacker, minskad melatoninhalt, migrän, epilepsi, depression, ökad brottslighet mm. Detta på en nivå långt ifrån dagens mobilstrålning.
  • Vidare upp till den svarta ovalen, 0,00001 W/kvm. Där finner vi styrkan från en mikrovågsugn på 15 meters avstånd. På 0,0001 W/kvm - här är gränsen för om vårt DNA ska kunna reparera sig självt - men då krävs att man kan hitta en strålningsfri plats, vilket i dag är omöjligt. Vi har dygns-strålning omkring oss, hela tiden, precis överallt.
  • Så har vi det riktigt skrämmande. Den gröna fyrkanten. Vid dessa nivåer finns en bevisad temperaturökning i vår kropp. Här har man också kunnat konstatera yrkesrelaterade skador som gett cancer; inom militär- och radar, radioamatörer och andra yrken där dessa arbetsuppgifter finns.
  • Den lila ovalen: Vi ligger här på en effekttäthet av 0,01-0,1 W/kvm. Detta är dosrespons för hjärtrubbningar (arytmi), hjärtattack, självmord, MS, hjärntumör. (Här vill jag påminna om varför vi behöver hjärtstartare runt om i samhället i dag.) Har ligger också effekten från WiFi/laptop på 30 cm avstånd. WiFi finns i dag installerade i alla skolor i Sverige, från förskolan och uppåt.
  • Mellan 0,1 och 1 får vi också DNA-skador som är omöjliga för kroppen att ¨reparera/läka. Även om du skulle kunna komma undan strålningen för en tid klarar inte kroppen av det.
  • Den röda stjärnan. Här har vi dagens referensvärde för 3G och 4G i EU och USA. Gränser som är framtagna av ICNIRP, den Internationella organisationen som genom forskning får fram vad vi människor ska och inte ska tåla i frågan om strålningstäthet..
Så gott folk... vi har alltså gått från 0,000000000001 W/kvm till 10 W/kvm under de senaste 35-40 åren. Ni kan ju själva räkna ut hur stor ökning i miljontal det blir.
 
1981 trodde Televerket att NMT skulle ha 40 000 abonnenter 1990. Det blev 500 000. 1990 trodde verket att GSM skulle ha 25 000 abonennter 1994. Det blev 423 000. Ericsson var måttligt intresserad av mobiltelefoni vid den här tiden. 
2013 hade vi 14,1 miljoner mobila abonnemang i Sverige - på dryga 9 miljoner invånare. Lägg sen till allt annat trådlöst som jag nämnt i tidigare inlägg... ja, vad säger man? Vi har verkligen en strålande tillvaro! (Inlägget fortsätter lälngre ner efter diagrammet)
 
Detta diagram, tillsammans med ett mångsidigt dokument, har sänts ut till skolpersonal i kommuner, till politiker och många andra ansvariga statliga myndigheter. Många är vi som kopierat och skickat prev. De flesta fakta och dokument är framtaget av Kalle Hellberg, Maxicom. Hans hemsida finner ni här www.maxicom.se
Kalle har arbetat på Ericsson under många år samt drivit en firma för mobil teknik. Över 40 års samlad erfarenhet har denna man. Han var den förste i Sverige som reagerade på symptomen hos sina kunder och har sedan dessa arbetat för att sprida information i ämnet. Men han talar till människor som inte vill veta, inte bryr sig, tyvärr... Men tack och lov ger inte Kalle upp, och inte heller allvi andra. Trots massivt motstånd, inte minst från media - som t o m vägrar ta in insändare i ämnet.
 
Skador från mobil teknik, symptom, sjukdomar och elöverkänslighet har hånats och förlöjligats av forskare, politiker, journalister och till med "stå-upp-komiker". Alla, som precis som vi utsätts för denna dagliga strålning. Ingen kommer ju undan, eller hur?
Jag är övertygad om att allt kommer att falla på sin egen orimlighet. Vi kan inte fylla luftrummet med hur många signaler som helst. Och, vi kan inte trycka i 2 liter vatten i en 1-literskanna. 

Jämlikhet och jämlikhet...

Beyoncé sjunger en låt som heter "If I were a boy", där hon i princip kastrerar alla karlar till ingenting. Dom förstår inget, bryr sig inte om sitt utseende, vet inte vad känslor är, gör vad dom vill, är otrogna och tror att de ska bli förlåtna hela tiden.
Ok. 
 
Jag har skrivit om texten så den heter "If I were a girl". Om den låten hade kommit ut, då tror jag den blivit förbjuden. Kvinnor hade blivit vansinniga, och det hade alla respekterat. Men respektera män? Näpp, det är inte lika roligt. Nu finns det säkert dom som tycker, att kvinnor har förtryckts i alla tider så nu är det dags för männen att känna på samma sak. Men... i så fall är ju vi kvinnor inte ett dugg bättre än männen. Och det är ju PRECIS det som alla kvinnor hävdar.
 

If I were a girl even just for a day
I'd roll out of bed in the morning
And throw on what I wanted and go
Go shopping with the girls
And look fpr boys
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it
'Cause they stick up for me

{Chorus}
If I were a girl
I think I could understand
How it feels to love a man
I swear I'd be a better girl
I'd listen to him
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause she´s taking you for granted
And everything you had got destroyed

{Verse}
If I were a girl
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleeping alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
'Cause I know that he´d be faithful
Waiting for me to come home
To come home...

{Chorus}
If I were a girl
I think I could understand
How it feels to love a man
I swear I'd be a better girl
I'd listen to him
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (wanted)
'Cause she´s taking you for granted (granted)
And everything you had got destroyed

{Bridge}
It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

{Chorus }
But you're just a girl
You don't understand
Yeah you don't understand, oh
How it feels to love a man
Someday you wish you were a better girl
You don't listen to him
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a girl!

.