Effekter från mobilstrålning!

För Er som vill fortsätta leva enligt "strutsmentaliteten" bör sluta läsa nu...
 
Ni andra kan fortsätta läsa...
Jag är medveten om att bilden nedan är lite otydlig. Men spara bilden i er dator, så kan ni se lite bättre. Skriv gärna ut den. 
  • Vi börjar längst ner vid den röda ovanlen, där effekttätätheten ligger på 0,000000000001 W/kvm (11 nollor). Det är den effekt som vi behöver för att kunna ringa med den gamla formen av mobiltelefoner, utomhus!
  • Fortsätt upp till den gula markeringen, solstorm med effekten 0,00000001 (7 nollor) W/kvm. Där har forskare konstaterat att det finns ett samband mellan solstorm och ökning av hjärtattacker, minskad melatoninhalt, migrän, epilepsi, depression, ökad brottslighet mm. Detta på en nivå långt ifrån dagens mobilstrålning.
  • Vidare upp till den svarta ovalen, 0,00001 W/kvm. Där finner vi styrkan från en mikrovågsugn på 15 meters avstånd. På 0,0001 W/kvm - här är gränsen för om vårt DNA ska kunna reparera sig självt - men då krävs att man kan hitta en strålningsfri plats, vilket i dag är omöjligt. Vi har dygns-strålning omkring oss, hela tiden, precis överallt.
  • Så har vi det riktigt skrämmande. Den gröna fyrkanten. Vid dessa nivåer finns en bevisad temperaturökning i vår kropp. Här har man också kunnat konstatera yrkesrelaterade skador som gett cancer; inom militär- och radar, radioamatörer och andra yrken där dessa arbetsuppgifter finns.
  • Den lila ovalen: Vi ligger här på en effekttäthet av 0,01-0,1 W/kvm. Detta är dosrespons för hjärtrubbningar (arytmi), hjärtattack, självmord, MS, hjärntumör. (Här vill jag påminna om varför vi behöver hjärtstartare runt om i samhället i dag.) Har ligger också effekten från WiFi/laptop på 30 cm avstånd. WiFi finns i dag installerade i alla skolor i Sverige, från förskolan och uppåt.
  • Mellan 0,1 och 1 får vi också DNA-skador som är omöjliga för kroppen att ¨reparera/läka. Även om du skulle kunna komma undan strålningen för en tid klarar inte kroppen av det.
  • Den röda stjärnan. Här har vi dagens referensvärde för 3G och 4G i EU och USA. Gränser som är framtagna av ICNIRP, den Internationella organisationen som genom forskning får fram vad vi människor ska och inte ska tåla i frågan om strålningstäthet..
Så gott folk... vi har alltså gått från 0,000000000001 W/kvm till 10 W/kvm under de senaste 35-40 åren. Ni kan ju själva räkna ut hur stor ökning i miljontal det blir.
 
1981 trodde Televerket att NMT skulle ha 40 000 abonnenter 1990. Det blev 500 000. 1990 trodde verket att GSM skulle ha 25 000 abonennter 1994. Det blev 423 000. Ericsson var måttligt intresserad av mobiltelefoni vid den här tiden. 
2013 hade vi 14,1 miljoner mobila abonnemang i Sverige - på dryga 9 miljoner invånare. Lägg sen till allt annat trådlöst som jag nämnt i tidigare inlägg... ja, vad säger man? Vi har verkligen en strålande tillvaro! (Inlägget fortsätter lälngre ner efter diagrammet)
 
Detta diagram, tillsammans med ett mångsidigt dokument, har sänts ut till skolpersonal i kommuner, till politiker och många andra ansvariga statliga myndigheter. Många är vi som kopierat och skickat prev. De flesta fakta och dokument är framtaget av Kalle Hellberg, Maxicom. Hans hemsida finner ni här www.maxicom.se
Kalle har arbetat på Ericsson under många år samt drivit en firma för mobil teknik. Över 40 års samlad erfarenhet har denna man. Han var den förste i Sverige som reagerade på symptomen hos sina kunder och har sedan dessa arbetat för att sprida information i ämnet. Men han talar till människor som inte vill veta, inte bryr sig, tyvärr... Men tack och lov ger inte Kalle upp, och inte heller allvi andra. Trots massivt motstånd, inte minst från media - som t o m vägrar ta in insändare i ämnet.
 
Skador från mobil teknik, symptom, sjukdomar och elöverkänslighet har hånats och förlöjligats av forskare, politiker, journalister och till med "stå-upp-komiker". Alla, som precis som vi utsätts för denna dagliga strålning. Ingen kommer ju undan, eller hur?
Jag är övertygad om att allt kommer att falla på sin egen orimlighet. Vi kan inte fylla luftrummet med hur många signaler som helst. Och, vi kan inte trycka i 2 liter vatten i en 1-literskanna. 
#1 - - Yvonne J:

Tack. Det är ju inte klokt,vilket vansinne.
Yvonne

#2 - - Yvonne J:

Tack. Det är ju inte klokt,vilket vansinne.
Yvonne

Svar: Hej. Du kan skicka mail till Kalle på Maxicom om du vill ha hans häfte om strålning. Tror han tar 25 kr för dom, eller nåt. [email protected] Ha de gott R
Rockester