Hur dum får man bli?

El-överkänslighet? Hur kommer det sig att vissa drabbas av det och andra inte?
Det har med flera faktorer att göra. Dels exponeringens omfattning och längd, dels kroppstypen och de medfödda förutsättningarna och dels hur hälsosamt man lever i övrigt.
För att undvika att bli överkänslig måste cellerna hinna reparera sig. Vilket de i dagens överflöd av trådlös teknik INTE klarar av att göra. De skador som i dag visar sig är bara toppen av ett isberg. Ge den trådlösa tekniken några år till med allt vad det innebär av ökat antal "trådlösa makapärer". Ja, tanken svindlar!
Om man ständigt eller ofta utsätter kroppen för elektromagnetisk strålning så hinner inte kroppen återhämta sig och cellerna repareras inte. DÄR har vi orsaken till alla olika symptom. 
God kost, sömn, motion och livsglädje är andra faktorer som får kroppen/cellerna att läka. Men tyvärr räcker det inte på långa vägar, när vi ständigt utsätts för strålningen.
Att vara överkänslig för strålningen från trådlös teknik är inget konstigt i sig, men att som media gör - kalla det för elallergi? Någon sådan allergi existerar inte. INGEN människa eller annan levande varelse tål elektricitet!
http://www.expressen.se/ledare/eric-erfors/elallergi-ska-inte-ge-ratt-till-bidrag/
 
Kristdemokraten Roland Utbult säger: I dag är dock de flesta forskare överens, elöverkänslighet existerar".
Centerns vice gruppledare Ulrika Carlsson har motionerat om att elöverkänslighet är på väg att bli ett ”stort folkhälsoproblem” och att det måste erkännas som sjukdom och som grund för arbetsskada. Alla kommuner ska ha lågstrålande zoner och dela ut bidrag för elsanering, kräver Carlsson.

På detta svarar ovan Expressens skribent Erik Erfors (bilden nedan och länken ovan): "Naturligtvis mår många egendiagnostiserade dåligt. De ska ha adekvat vård. Att ge dem särskilda ekonomiska erkännanden är dock att göra dem en björntjänst."

"Adekvat vård"? Vad menar han med det? Psyket eller? Är det dit alla "foliehattar" ska skickas?

Ja Du Erik. Om du inte visste det, så kan jag upplysa dig om följande: Alla människor, även DU, drabbas av strålningen. Inte heller Du kommer undan. Inte heller din familj eller dina barn, eller dina nära och kära släktingar och vänner. 

Den som lever får se...