McDonalds!

För en tid sedan la jag in bilder på en meny med cheesburgare och pomfritt som jag köpt på McDonalds. Drygt en månad sen. Ville gärna själv testa hur det blir om man låter en dylik ligga. Samtidigt stekte jag lite färsk nötfärs med salt, peppar och smör i stekpannan. Virade in även denna i smörpapper och la i en påse lik den från McDonalds.
Har alltså inte kollat in grejerna förrän i dag. Hmmm....
 
Vet inte vad jag skall säga. Det luktar absolut ingenting om maten, varken McD´s eller min egen lilla biff. Alla grejerna både menyn och min biff är mumifierade, alltså stenhårda. McD-maten ser ju ut som den gjorde vid köptillfället, medan min biff blivit nästan helt svart. Men ingen lukt?
 
Påsarna har jag också fotat. De har dragit ur allt fett ur maten, men inte heller detta luktar något. Ingen lukt? Ingen mögel? Inget äckligt alls, bara stenhårt?
 
Vad säger man om det? Hade ju inte precis förväntat mig att man skulle kunna äta skiten efter en månad, men åtminstone att det skulle se lite vidrigt ut. I alla fall min egen lilla biff som ju inte innehåller några konserverande ämnen eller andra kemikalier. Ja ja... inte blev jag klokare genom det här testet...