Vita linjer i skyn!

Hej å hå!
Våra makthavare har verkligen huvudet på skaft. Istället för att tala om vad de håller på med, så införlivar dom nu chemtrails i vardagen i allt större utsträckning. Tecknade barnfilmer som förut getts ut på VHS och nu ges ut på nytt i form av DVD? Ja, där kan man se skillnaden. I den gamla filmen finns inga chemtrails, men det gör det i dom nya. Allt för att indoktrinera våra nästa generation till att tro, att chemtrails är helt normalt och bara vanlig kondens från trafikflyget.
 
 
I nya läroböcker runt om i världen (tidsfråga innan vi ser det även här i Sverige) vill också makthavarna säkra sina lögner. Tuta i den nya generationen att det SKA se ut så här - så är det inte någon som kommer att ifrågasätta. 
 
 
 
Contrails / kondensstrimmor bildas när varma fuktiga avgaser tillfälligt kondenseras i stratosfären och blir till iskristaller i stripiga spår. Ungefär som när du och jag andas utomhus en kall vinterdag. De försvinner alltid inom en knapp minut. Precis som våra "moln" efter andetagen.
Att sen de moderna flygplanen har så effektiva motorer att det INTE längre bildas några kondenstrimmor (contrails)? Ja det talas det väldigt tyst om i dag. 
Det vi dagligen ser är alltså chemtrails. Vad det betyder kan ni läsa om i en bok som nyligen kommit ut, full med fakta. "De vita linjerna i skyn" av Maximilian Schnell.
 
 
Om det är kondens borde spåren komma från motorerna och inte från munstycken bredvid. Bara en sån sak...
 
 
 
 
__________________________________________________
 
#1 - - Östen Sixtensson:

Precis köpt och läst boken om De vita linjerna i skyn. Måste säga att jag varit skeptisk tidigare men nu ser jag på detta med nya ögon. Vågat av författaren att gå emot dessa starka och mörka krafter bakom detta hälsofarliga fenomenet. Rekommenderar alla att skaffa boken och läsa den!
Östen

Svar: Hej Östen! Härligt att det finns människor som är öppna för information och inte skriker "konspirationer" per automatik. Att själva söka svar på frågor är något alla borde göra, i den mån det är möjligt. Gott Nytt År/Rockester
Rockester