Den som gapar efter mycket...

Har alltid hävdad och kommer alltid att hävda att den trådlösa tekniken kommer att falla på sin egen orimlighet. Vi har väl alla mötts av "datorn funkar inte i dag, återkom i morn", bankomater som är nedstängda, kassor i affärer som inte funkar.
Lägg sen till moderna bilar som inte startar pga av för mycket strålning, signaler som stör ut varandra och gör att du plötsligt inte har någon täckning. Du kommer inte in på banken eller nån annan app i telefon. Så plötsligt... så funkar det igen.

När nu 5G sätter igång? Ja, då kommer vi att få ett riktigt rajtan tajtan-samhälle. Signalerna kommer nämligen att bli sååå många fler och ligga sååå mycket tätare och hamna sååå mycket lägre ner mot marken - att både mobilnät och telenät kommer att få stora problem. Det vet ju alla som var lyhörda på fysiklektionen i skolan, att trådlösa signaler stör ut varandra om dom ligger för tätt, blir för många. Ty, vi har en signal, en tråd, för varje trådlös pryl. Många signaler i luftrummet blir det...

Dessutom kommer vi att få synliga skador på kroppen. T ex röda fläckar runt öronen, på benet bakom fickan där mobilen ligger och vi kommer att få ännu mer sömnproblem, koncentrationsproblem, symptom och diagnoser härledda till tekniken.

Sömnproblem pga skärmar och strålning är vår tids största hälsoproblem. Hälsokostnaden i teknikens släptåg kostar samhället 200 miljarder årligen. Det stöts till 10 miljarder varje år av våra politiker och dom slår sig för bröstet, men inget händer egentligen...
Melatoninpreparat skrivs ut till barn mellan 8 och 11 år i dubbelt så stor utsträckning i dag som för bara ett par år sedan. För kvinnor är ökningen 40 % på ett år. ETT ÅR? (Se länk i kommentarsfältet)
Hjärtstartare sitter snart i varenda gathörn i vårt samhälle, eftersom hjärtarytmi har blivit ett folkhälsoproblem. Att detta beror på strålningen nämns aldrig.

Listan kan göras lång. Riskerna är gigantiska. Men samtidigt välkomnar jag 5G - för det kommer att betyda att allt blir pinsamt uppenbart och kanske t o m att hela skiten rasar ihop. Och det, DET är faktiskt den enda lösningen för att vi ska överleva som människor! Men det lär inte bli lätt att bygga upp den trådbundna infrastrukturen igen.

Undrar vad våra ansvariga kommer med för undanflykt då? Skylla på varandra kan dom ju inte, eftersom i princip alla beslut tagits gemensamt i riksdagen. 
De närmaste åren kommer bli avgörande...

 

 

Kommentera här: