ZIKA-VIRUS!!!!!!!!!!!!!!!!

Alltså jag blir ta mig f:n galen! Aaaagh! Blää! Tror "dom" att vi är hur j:a dumma i huvvet som helst, eller???
 
Lyssnade på P1 i dag, Vetenskapsradion. Det handlade om Zika-virus och fosterskadan mikrocefali.
Myggan biter den gravida kvinnan och orsakar fosterskador i form av krympta hjärnor hos barnen, mikrocefali. Den man som alla nu lyssnar på heter Anthony Fauci (bilden), chef för USA:s forskningsinstitut för allergi och infektionssjukdomar, NIAIS. Han varnar för att viruset nu kan komma att spridas över södra Europa och Asien. Alltså måste det komma fram ett vaccin NU, fort fort!!!
 
Och Anthony Fauci har ju naturligtvis lösningen. Han har bett Obama om mer pengar, för dom har nämligen börjat nå botten på skattkistan hos NIAIS. Nu behövs mer pengar och det fort! Obama har därför bett amerikanska senaten om ytterligare 16 miljarder (i svenska kronor) till framtagande av viruset.
Det pågår fem olika processer världen över just nu att ta fram ett virus, bl a i Indien. Men det är i USA man hunnit längst.
Det brukar ju ta ett par decennier för att få fram ett fungerande virus. Men inte nu. Det är nämligen så, och jag citerar mr Fauci :
"- Vi har redan ett fullgott vaccin för liknande virus som sprids med andra myggor, så vi har plockat ut detta DNA´t och ersatt det med ett DNA från zika-myggan".
 
ÖÖHH??? Vaaa??? Ni har gjort vad???
 
Hela tiden talas det om varje vaccins specifika egenskaper. Att det krävs enorma resurser och mycket forskning för att kunna isolera just DET proteinet, eller just DEN kolhydraten eller andra komponenter som är viktigast för just den eller det som orsakar virus/sjukdomarna. Och denna process är gigantisk och brukar alltså ta några tiotal år. Men nu? Nu kan man bara byta ut ett mygg-DNA i ett "gammalt vaccin" och vips så finns det ett nytt vaccin på bara ett par år? Det vill säga om dom kan få fram pengarna tillräckligt fort alltså...
 
Att Anthony Fauci har dåligt med pengar just nu torde vara en av orsakerna till att vaccinet måste fram fort. Så vaccinet snabbt kan komma ut på marknaden och säljas till livrädda smittorisk-grupper som sitter och skakar av rädsla för att föda missbildade bäbisar. Detta i sin tur genererar ännu mer pengar tillbaka till läkemedelsföretaget - i form av stora/jättestora - vinster. 
Jo en sak till medan jag kommer ihåg... Nu säger mr Fauci att smittan även kan överföras sexuellt från män som blivit stuckna av myggan, så även män måste vaccineras... SÅ KLART!!!
 
Alltså allvarligt? Här har vi år efter år pumpats fulla med skrämselpropaganda från forskare, läkemedelsföretag och vaccinförespråkare, när det gäller det utomordentligt fantastiska med att vaccinera sig/skydda sig mot både det ena och det andra. Vi har blivit så förbannat avtrubbade i våra annars så analytiska hjärnceller att vi inte längre ifrågasätter nånting! Vi förväntas inte ens höja på ögonbrynen när det nu inte längre tar tiotals år att tillverka vaccinet, nej! Nu är dom så självsäkra i sin övertygelse att de kan lura på oss vad som helst, så nu tillverkar dom vaccin genom ett litet DNA-byte som gjorts i raketfart. Och vi, vi sträcker bara fram röven och låter oss injiceras!
 
MEN!!!
Det finns nämligen ett stort MEN!!!
https://elrobotpescador.com/2016/02/01/virus-zika-y-mosquitos-ogm-cosas-que-te-ocultan-y-que-debes-conocer/
 
Länken ovan är från en brasiliansk sida där det finns en helt annan förklaring till varför fosterskadorna uppkommit. Märk väl, nu talar jag bara om mikrocefali, och de varningar som går ut till just gravida kvinnor. Och att det är myggor (Zika-myggor) som orsakar just mikrocefali. I artikeln ovan (den 1 feb 2016), med rubriken "Vad du bör veta om Zika-myggan" sägs alltså något helt annat, nämligen detta:

"Jon Rappoports senaste artiklar har fördömts av forskare världen över. Han berättar där hur Zika-viruset 
används som en täckmantel för att dölja skador som orsakats av jordbruksnäringens företagsjättar och dess extrema besprutning mot ogräs. Det är enligt Rappoport just detta som orsakat den stora ökningen av mikrocefali i vissa områden i Brasilien.
Det Zika-virus som alltså är känt för att ha existerat i årtionden skulle bli det perfekta "locket på" - och företagen skulle därmed kunna undvika de extrema skadestånd som brasiliens befolkning annars skulle kräva från jordbruksnäringen. Vilkas monstruösa konsumtion av mycket giftiga bekämpningsmedel i brasilianska jordbruk är den egentliga orsaken till mikrocefali!"
 
Men, men... detta är ju naturligtvis bara konspirationer, eller hur?
 
Visst finns det myggor som orsakar sjukdomar. Visst finns det ett zika-virus. Men inte i den form som just nu informeras om av amerikanska NIAIS och deras ansvarige chef Anthony Fauci, samt... ALLA HANS FORSKARKOMPISAR I OCH UTANFÖR BRASILIEN - inklusive de svenska! Näpp!
 
Att utnyttja denna myggas historia för att skydda ekonomiska intressen hos storföretag - och för att platta till den lilla människan - görs med en förvånansvärd lätthet. Inte bara av aningslösa svenska forskare utan även av alla de andra som vill "hänga" med de stora grabbarna i väst, de amerikanska s k genierna! För smarta är dom... och pengar tjänar dom!
 
Nä, gott folk! Istället för att svälja allt som sägs om myggor och missbildade barn och behovet av vaccin så fråga Er istället detta:
- Vad verkar rimligast? Att missbildningarna orsakats av bekämpningsmedel eller av en mygga?
 
 
 
För Er som är insatta i det här med storföretagen världen över, t ex de stora jordbruksföretagen med Monsanto i spetsen. Alltså, lyssna på det här:
Den 28 november 2011 välkomnade Intrexon (www.dna.com) två nya chefer till styrelsen i bolaget: Robert B. Shapiro och Jeffrey B. Kindler. Shapiro var tidigare VD för Monsanto och NutraSweet (kontroversiell tillverkare av aspartam, ett mycket giftig sötningsmedel som finns i läsk). Shapiro är genom sin befattning hos Intrexon idag delaktig i forskningen kring Zika-viruset.
Allt står att läsa i länken från elrobotprescador.com.
Kan det bli värre?
 
Nu går jag och lägger mig... mår faktiskt lite illa...