NATO?

Ja, så är vi då på väg in i Nato, bakvägen!
Trots att det står klart och tydligt att svenska folket INTE vill vara med där. 
"Dom är ju ändå här och övar hela tiden, nu blir det lättare med tillstånden för det..." sa moderaternas talesman i ärendet.
Men vem FAN har gett dom lov att öva här? I vårt land? Vad tusan har dom här att göra?
USA har nu fritt tillträde till vårt land medan ryssen inte får komma i närheten av våra kuster förrän det blir ett jäkla pådrag.
 
Media och de flesta politikerna gör verkligen sak i att skrämma oss för ryssen. Så fort masten ramlade ikull utanför Borås skrek terrorforskaren Hans Brun "Ryssen kommer!"
Men det var bara vinden som med sitt ihållande slit fick masten att ge upp.
 
Hela tiden talas det om hur farlig ryssen är och vilket stort hot "han" utgör. Men aldrig nämnde PK-maffian vad USA gör. För mig är det mycket värre när ett land kallas sig för demokratiskt samtidigt som det sakta men säkert kväver, pinar och ljuger ihjäl sitt eget folk - än att öppet och inför alla visa helhjärtat vad dom tycker.
 
I USA försöker etablissimanget påvisa att dom accepterar homosexuella, medan det sker det ena övergreppet efter det andra på dessa gruppera. I Ryssland säger man raktut att dom inte gillar homosexuella. Här i Sverige har vi tack och lov kommit lite längre och därmed går denna grupp människor relativt säkra i samhället.
 
Sedan andra världskriget har USA dödat mer än 20 miljoner människor i 37 länder. Ryssarna håller sig till sina grannländer och visar helt öppet att det handlar om att "dom vill bestämma", och bryr sig inget eller lite om världens protester. Medan USA hela tiden gömmer sig bakom HUMANITET och har som ursäkt (när andra angriper dom) att de vill "hjälpa" människor in i ett demokratiskt samhälle?
 
Och nu har vi i Sverige hamnat på USA´s sida? Jag blir så heligt förbannad! Och säkert blir ryssen det också. Vad gör detta med vår neutralitet? Och hur långt kan vi gå innan Putin blir arg på riktigt?
 
På Facebook har jag en sida som är väldigt populär, med snart 10 000 personer som gillar sidan. Jag slängde i veckan ut en fråga, gjorde en gallup, om Nato. Bad dom svara ett enkelt ja eller nej.
Efter ett dygn räknade jag svaren: 80 % NEJ och bara 20 & JA!
Är övertygad om, att detta ger en sann bild av hur svensken skulle rösta i en folkomröstning. Och det är nog uppenbart även för våra USA-älskande politiker. Det är därför den aldrig kommer att bli av. 
Tycker våra politiker ska ta och läsa genom vår Svenska Regeringsform igen, och då särskilt 1 kap 1 §!!!
Så var det med DEN demokratin!