Iphone 4...

Julia Östberg, 17 år, efter att ha köat i timmar och varit först att köpa en Iphone 4, säger: "Det är jättevärt det. Jag vill ha en Iphone 4 så himla, himla mycket".
Peter Pettersson, Aftonbladet, mannen bakom artikeln säger att vi får "facit om en vecka"... och hänvisar då till problem med mottagningen, vilket kan göra att Iphonen minskar i popularitet.

Jag säger: Facit får vi om några år, när vi får se effekterna av alla dessa ungdomars flitiga användande av den trådlösa tekniken.

Mobilindustrin måtte gnugga händerna rejält, när de har lyckats trycka in sitt budskap i huvudet på vår nya generation. Alla MÅSTE BARA HA det senaste. Risker? Finns inga! Sympton? Finns inga! Vi följer ICNIRPS riktlinjer, och tjänar miljarders miljarder. Kul! För dom ja... men hur blir det när alla dessa ungdomar kräver läkarvård, mediciner, sjukskrivningar eller ökad sjukfrånvaro, ärftliga genetiska skador med en hel NY generation med sjukdomar som följd? Jo, då gnuggar läkemedelsindustrin sina händer!
Sjukvården/sociala myndigheter lär få anställa mer personal? Frågan är bara... VEM ska jobba? För det lär ta mig f:n inte finnas en enda frisk människa i vårt samhälle om tio år. Sanna mina ord.

Ja visst ja, det talas om "död mans grepp" i artikeln.
När du omsluter mobilen/Iphonen 4 med dina händer då kan den inte koppla upp mot sändaren. Då dör mobilen...
Detta har man alltså lyckats eliminera med den nya Iphone 4. Tänk ändå va duktiga dom är...
Vad dom däremot inte upplyser om är, att hur du än gör så arbetar mobilen på högtryck och strålar mer än normalt varje gång den söker täckning, och har man lyckats eliminera det problemet, ja då torde mobilen stråla något alldeles fruktansvärt. Är du inomhus, ligger i sängen, med Iphonen bredvid kudden - jå då går den alltså på högtryck, och dina signalsubstanser i hjärnan och dina DNA lider alla helvetes kval. Men va gör väl det när du kan ladda upp över 300 000 "appar" i f:n-skapet.
Vad kostar då tingesten? Ja mellan 6 och 7000 kr utan abonnemang. Och DET har vi väl alla råd med. Säljs det hundratusen sådana i Sverige (ingen orimlig siffra alls) har marknaden dragit in 550 miljoner... inte dåligt!
Grattis mobilindustrin - till ännu en produkt som spär på det värsta missbruk som någonsin i historien drabbat vår mänsklighet...

1 Anonym t v:

skriven

Fy fan(ursäkta) va Din blogg är bra, den borde läsas i radio och TV varje dag!

Kommentera här: