Nu har gränsen passerats!

En bloggerska på Aftonbladet vid namn Zandra uttalade sig i lördagens (30 juni) tidning angående Tom Cruise och Katie Holmes skilsmässa. Hon ville delge sina tankar om densamma och berättade om ett tillfället då Tom Cruise besökte Oprah. Han var nykär och för att visa kraften i sin kärlek hoppade han upp och ner i Oprahs soffa. En händelse som spreds över världen som väldigt märkvärdig.
Så långt så väl... Men!!!
 
Nedan kan du se en bild på Zandras artikel... kolla det markerade.
 
 
För att påvisa det faktum, att om någon nu missat denna händelse med hoppandet i Oprahs soffa måste vederbörande varit helt isolerad från omvärlden... och hon väljer i sin liknelse "elallergiker! (?) Hon passar till och med på att gratulera de "elallergiker" som ev har tillfrisknat med ett "Grattis!".
Där går gränsen! Vad... VAD har elallergiker i denna artikel att göra?
 
Jag citerar: ""Regeringsrätten har i Mål nr 5478-1998 (Susanne Garling), erkänt elöverkänslighet som ett funktionshinder (Bilstöd till handikappade). De har därmed fastställt domslut från Kammarrätten i Göteborg, i Mål nr 444-98 (2001-05-03),""
 
Det finns många olika handikapp/funktionshinder: cp-skada, epelepsi, Asperger, dyslexi, MS osv. Lek med tanken att Zandra skulle använt något av dessa istället för elallergisk? Nä, just det - hon skulle nog inte ens komma på tanken.
Att Zandra här gått över gränsen är självklart. Och att jag kommer att göra en anmälan till Pressombudsmannen... är självklart. Det räcker nu!

Ett handikapp är ett handikapp, och det ska inte spela någon roll vad för slag Du lider av. Vi bör inte skämta om någon form av handikapp - utan ska istället vara ödmjuka inför det faktum att vem som helst kan drabbas. Både Du och Jag!

Till sist, det heter el-överkänslig... inte el-allergisk!