Vad kul att Mc Donalds har bevakningar på sitt eget varumärke för att snabbt kommentera då ngn försöker smutskasta dem - bara det ringer ju i lite varningsklockor. Även fast skiten inte möglar och det är 100 % nötkött betyder det ju inte att det är bra att äta.Hamburgaren hade dessutom inte legat i rumstemperatur då den var inlindad i papper och låg i en påse.
Äter sällan hamburgare men dem få gånger jag gör det blir det Max för dem har valt gmofritt, Mc Donalds tror jag har en gediget sammarbete med Monsanto. Sen tror jag inte kött är speciellt bra för våra kroppar överhuvudtaget.
Vänliga Hälsningar
Emma, vanlig förståndig människa
Hej Emma!
Luft hittar ändå in och torkar ut produkten, vilket även gäller för din egen köttbit.
Vi har säkerställt att våra leverantörer bara använder råvaror från icke genetiskt modifierat ursprung (med undantag för ostlöpe där genmodifierade bakterier används men som inte ingår i själva slutprodukten).
Vi har ett stort utbud med över 400 olika menykombinationer och vi serverar även MSC-certifierad fisk, vegetariskt och kyckling.
Önskar dig en trevlig dag!
Vänliga hälsningar
Johan Tennbäck, McDonald's Sverige
Resultatet är inte konstigt alls. För att mat ska kunna mögla krävs vissa förutsättningar, bl a tillförsel av syre, fukt och bakterier. En hamburgare som ligger ute i rumstemperatur torkar snabb ut och kan därför inte mögla då fukt är en förutsättning för bakteriell påväxt.
Den här bloggaren förklarar det hela på ett mycket bra sätt.http://aht.seriouseats.com/archives/2010/11/the-burger-lab-revisiting-the-myth-of-the-12-year-old-burger-testing-results.html
Våra hamburgerkött består enbart av 100 % nötkött och inget annat.
Vänliga hälsningar
Johan Tennbäck, McDonald's Sverige