Politiker "in spe" - Jan Lindholm!

Jag kan inte annat än beklaga det faktum att man förlöjligar en riksdagsledamot på detta sätt. Vilket politiskt parti han tillhör är inte relevant i sammanhanget, mer ATT han verkligen GÖR något när det gäller strålnings-problematiken borde vi alla vara extremt tacksamma för!
Jan Lindholm, riksdagsledamot för Miljöpartiet, Dalarna, lägger ner oerhört mycket arbete när det gäller att söka fakta och information om elektromagnetiska fält och dess påverkan på allt liv. Han letar sakliga rapporter, oberoende forskare och gör sedan allt för att informera sina kollegor i riksdagen. Och vad händer? Ibland ingenting, men någon gång emellanåt bemöter de honom... med förlöjligande!
 
Senaste tidens massiva påhopp säger han själv grundar sig i följande; citat Jan Lindholm:
"Den våg av kritik mot mitt engagemang som just nu blommat upp beror troligen på att jag bjudit in en läkare och professor från USA att föreläsa i riksdagen. Martin Pall har studerat hur ökade kalciumhalter kan förorsaka oxidation av cellmembran, vilket i sin tur skulle kunna vara en förklaring till flera diagnoser som exempelvis kronisk trötthet men även sjukdomsbilder som liknar elrelaterad ohälsa."
 
Som sagt... vi borde vara djupt tacksamma för alla de människor som orkar, vågar och kan engagera sig i detta vår nutida historias största svek mot mänskligheten och allt liv på jorden. Ja vem vet, kanske även grödan?
Om man nu inte vill "tro" på detta kan man väl åtminstone vara öppen och lyssna. Att förlöjliga leder bara i förlängningen till, att man får stå där skamsen med mössan i hand den dag när allt faller. För frågan är inte OM tekniken kommer att klappa ihop och ta adjö - nej, frågan är NÄR!
 
http://www.dt.se/opinion/ledare/brev-till-ledarsidan-det-ar-vetenskapsfientligt-att-inte-lyssna-pa-larmen-om-elektromagnetisk-stralning