Förkylningstider...

Just nu är många förkylda och har olika symptom. Täppt näsa som aldrig ger sig, hosta som pågått i månader, huvudvärk mm. I media läser vi om att det just nu är "förkylningstider". Såg på TV i morse där det stod fyra personer runt en pulpet i ett morgonprogram och beklagade sig, allihop! Dom var så usla och det verkade ALDRIG gå över. Frågan är hur många som ska behöva bli sjuka innan det kallas för epidemi?
 
Det är ju det som är så himla märkligt. Att hundratusentals människor i Sverige är förkylda på en gång och det kallas bara för "förkylningstider". Man rycker på axlarna och menar att det inte alls är så konstigt. Så är det ju varje år. Men i år är det inte som andra år.
 
Jag har aldrig någonsin tidigare haft så många människor i min närhet som varit sjuka - på en gång. Alla! Och jag menar verkligen alla. Mina svärföräldrar, mina barn, barnbarn. Goda vänner, folk man möter på gatan. Inte minst på TV låter det snorigt och dom hostar. Vad är det som händer?
 
En sak är jag övertygad om, och det är att den täta strålningsdimman från mobiler, mobilmaster och allt annat trådlöst stör vårt immunförsvar och gör oss mer mottagliga. Det är grundläggande fysisk kunskap att förstå detta. Allt levande påverkas. Människor, djur, (där ingår också alla våra husdjur), växter, gröda, svamp och bär, ja allt.
 
Och som inte det vore nog så har vi en annan stor påverkan utöver detta. Chemtrail!
Nej, det är inga konspirationer. Pensionerade NSA-tjänstemän och piloter har i media redovisat detta faktum. Och... HAARP-anläggningar finns över hela världen - ingen hemlighet alls. Bara att googla och läsa!
 
Över hela världen pågår demonstrationer mot chemtrails. Ofta samordnade vid en och samma tidpunkt i stora städer. I USA finns det stora billbords (anslagstavlor) utmed vägarna där folk uppmanas "Stop chemtrails". 
För mig räcker det faktum att när ett plan kan sätta på och stänga av "kondensspåret" bakom flygplanet - då är det ingen kondens. Om det var vanliga kondensspår skulle dom vara ihållande eftersom förutsättningarna långt där uppe där planen flyger är konstanta. Blir det kondens efter ett plan då finns dom där oavbrutet hela tiden.
 
Kondensspår lär man sig snabbt att skilja ut, de förekommer vid flygning på hög höjd, har svansar som inte är längre än ett par hundra meter och som upplöses helt efter några minuter. De är ofarliga och naturliga och bildas av vattenånga i mötet mellan motorernas varma luft och den omgivande kalla luften.
 
Chemtrails däremot löses upp mycket långsamt, sprider ut sig i märkliga mönster och dalar sakta ner mot marken. Det kan man se med blotta ögat om man ägnar lite tid åt att studera dom. Jag har då aldrig sett vattenånga bete sig på det viset.
 
 
Vad är då chemtrails? 
Chemtrails består av små, små partiklar av tungmetaller som långsamt dalar ner mot vårt jordklot och lägger sig över allt vi odlar, äter och berör. Dessutom finns de kvar i luften vi andas i form av nanopartiklar som vi kan relatera många sjukdomar till. Aluminium i kvantiteter 47 ggr det normala, strontium 10- 20 ggr normalt, barium 20 ggr normalt och ph-värdet i våra jordar konstateras vara 25 ggr mer alkaliska än normalt. Nedfallet fungerar dessutom som en accelerator vid skogsbränder, som får större omfattning än normalt. Detta har man plågsamma erfarenheter från just i Kalifornien. Oförklarlig träddöd kan också med stor säkerhet hänföras till nedfallet. Monsanto, som är den största skurken vad gäller genmanipulering, inledde redan 2008 ett arbete med att göra sina grödor resistenta just mot aluminium! 
Neurologiska sjukdomar som Alzheimers (fyrdubblad frekvens i utsatta områden), autism, försvagat immunsystem och även förkortad livslängd hör till de sjukdomar som kopplas samman med nedsläppen.
 
Att chemtrails existerar och att dom innehåller aluminium, strontium och barium är ett faktum. Detta vet vi, eftersom innehållsförteckningen är lätt att få tag på genom bolagens egna patentansökningar hos det amerikanska patentverket USPTO. Du får ju inte ta något nytt i bruk utan patent - och detta gäller även det som sen kommer att synas på himlen som chemtrails. Därför är det så extremt märkligt att chemtrail fortfarande kallas för konspiration, lögn och trams. Bevisen finns ju där!
Men makthavare, myndigheter och media talar inte om det - därför finns det inte!
 
Vi vet också vem som utför besprutningen i flertal av fallen. Det amerikanska bolaget North American Weather Consultants Inc skäms inte för att på sin hemsida berätta vitt och brett om hur man utför uppdrag i ett 50-tal länder med vädermanipulering genom flygplan. Ett annat bolag är Weather Modification Inc, som kallar sin verksamhet för Cloud Seeding.
 
Frågar vi SMHI så är snacket om chemtrails bara strunt. Konspirationer! Samtidigt har meteorologerna ofta svårt att förklara varför strålande sol i prognosen plötsligt blev mulet - utan närvaro av lågtryck. Hmmm...
 
 
 

Kommentera här: