Stroke!

Om Du misstänker aldrig så lite, att en människa drabbats av stroke - även om de säger att allt är ok - kan du göra följande tester:

1. Be personen att le (det går inte). 2. Be personen att säga en hel mening 3. Be personen sträcka upp båda armarna (det kommer inte att fungera helt). 4. Be personen sträcka ut tungan (den kommer att rulla sig eller vrida sig i munnen.

Funkar inte något av detta - ta personen direkt till sjukhus. Svårare är det inte att rädda liv...

Hur dum får man bli?

Vaccinering mot livsmodershalscancer har blivit försenad pga de två företagen som tillverkar vaccin bråkar om kontraktet. Nu fasar både RFSU  och andra organisationer över det fasansfulla att unga flickor inte blir vaccinerade i tid och därmed riskerar att insjukna... och dö... som de sa i radion.
En kvinna uttryckte sin oro och var förbannad över hur läkemedelsföretagen bara tänkte på pengar i sammanhanget, och inte på att värna om unga flickors hälsa. Men hallå???
Hela idén med vaccin handlar ju om pengar. Hur korkad kan man bli???

400 kvinnor i Sverige insjuknar i livsmoderhalscancer varje år,  hur många som dör vet jag inte. Men... det är ändå inte försvarbart att vaccinera unga flickor. Och hur... hur kan man säga att cancer plötsligt är smittsamt och överförbart vid sexuellt umgänge? När började cancer smitta?
Det handlar ju om pengar redan från början. Vaccinet är bara ett i raden av alla vaccin som uppfinns för att läkemedelsindustrin ska tjäna miljoner, och deras aktieägare jublar!

Många flickor och deras föräldrar har inte velat vänta, utan har valt att bekosta vaccinationerna själva. Enligt siffror från den frivilliga registreringen som Smittskyddsinstitutet gör är det nu omkring 115 000 unga kvinnor som har valt att vaccinera sig på egen bekostnad. Och här har vi då beviset. 115000 vaccin som var och en betalat 4000 kr för. Det blir 460 miljoner kronor bara detta! Pengar som föräldrar till unga flickor i
Sverige betalat - rakt av - i tron att de skyddar sina älskade barn från framtida katastrofer.

Lättlurade är vi, och pengar betalas tydligen gärna till dylika dumheter. Det är framtiden som får utvisa vad vaccinet verkligen gör med unga flickors kroppar. Vi får se om ett tiotal år när alla de som tagit vaccin vill bli mammor. Då får vi svaret... och som vanligt är det då försent... skadan är redan gjord.

Man skäms över att vara människa ibland...

Mail till Aftonbladet!

Hon heter Camilla Sundell, den journalist på Aftonbladet som sökte mig angående det trådlösa nätet i Gullspångs skolor, vilket ju blivit en nationell nyhet. Tyvärr var mobilen dåligt laddad och la av, så jag fick aldrig talat med henne. Nedan följer mailet jag sände henne. (Bilden: Camilla Sundell)

""Hej Camilla!

 

Har förstått att det var Du som sökte mig på mobilen i fredags, när den ladda ur och la av. Vilket ju säger en hel del om mobilens förmåga. Tänk om jag legat skadad på avlägsen skogsväg och försökt få hjälp?

Nåväl, jag är jättebesviken över att jag ej fick delta i debatten. Vill på detta sätt göra Dig uppmärksam på den skrivelse som Kalle Hellberg tidigare sänt ut till alla i regering, riksdag, kommuner och tidningar mm. Den torde finnas någonstans på din redaktion. Leta upp den och sätt dig in i problemet. Han gjorde 2 700 utskick som kostat 150 000 kr av privata medel. Detta borde på något sätt respekteras, eller va tycker du?

 

Vi är i dag 9 milj invånare i Sverige och vi har över 15 milj mobilabonnemang. Bara detta faktum torde skrämma skiten ur oss människor. Är inte detta ett missbruk av en produkt/uppfinning så vet jag inte vad det är. Mobiltelefonen är en fantastisk uppfinning, men har i dag fullständigt fråntagits den uppgift den var menad att ha från början - nämligen att ringa med utomhus.

I dag är mobilen telefonbok, anteckningsbok, brev, väckarklocka, dator, social trygghet och mer därtill. Det finns ju faktiskt fysiska saker vi kan använda till mycket av detta... men värst är nog väckarklockan. Att frivilligt lägga den bredvid sig när man sover, en tingest som hela tiden ligger och söker täckning och strålar??

 

Vi har i Sverige i dag en uteffekt från våra mobilmaster på 10 kW/kvm. Men, vi skulle kunna klara oss med 1pW/kvm (1 picaWatt=0,000000000001 kw/kvm), under den förutsättningen att vi använder mobilen utomhus. Varför har vi då 10 W/kvm? Jo, för att strålningen/signalen till mobil och trådlöst nätverk ska klara av att gå genom betongväggar, ståldörrar, ner i källare, i båten, på campingen mm. En fullständig och snabb täckning alltså...

Varför... VARFÖR ser inte människor faran med en strålning som går genom väggar? Varför tror man att människokroppen INTE påverkas av detta? Varför ställer sig våra myndigheter på mobilbranschens sida?

 

Snälla Camilla... sök upp ICNIRP (som är det styrande organet när det gäller riktvärdena för strålning). Vår svenske man där heter Anders Ahlbom och han blev nyligen avsatt från WHO´s styrelse då det avslöjades att han samtidigt arbetade för teleindustrin, och i samband med detta har självmant sagt upp sig från sin tjänst på Karolinska, där han under flera år varit vår störste förespråkare för mobiltekniken, OCH förnekare av riskerna. När hans "sittade på två stolar" gällande mobilindustrin uppmärksammades blev det endast en dagslända i pressen. Varför? Detta var ju verkligen allvarligt? Anders Ahlbom är ju den som ALLTID tillfrågats och fått utrymme i media när det gällt strålningsriskerna?

 

Det vore bra om någon enda journalist någon gång kunde gå till botten med allt detta. Varför inte Du Camilla? Varför ser ni inte detta som århundrades scoop? Ja begriper inte det...

 

Det finns också ännu ett argument, om man nu inte bryr sig om hälsoriskerna. Och det är det faktum, att tekniken är på väg att störa ut sig själv. Vi har en så tät strålningsdimma runt omkring oss, att nya bilar i dag vägrar starta, bussar kan inte programmeras (hände nyligen i Stockholm), mobilerna fungerar inte i bilarna längre och signalerna stör annan elektrisk utrustning som vi använder i samhället. Om jag blev tvungen att välja mellan mobil eller bil, då vore det självklart bilen som segrade. Är inte detta en intressant fråga?""

Ja, det var mailet de... vi får väl se om det blir nåt genmäle på detta... ha en bra dag därute alla Ni som läser min blogg. Jag har i snitt 35 besökare per dag, och det gläder mig. Tack!