Facebook raderar!

Nedan inlägg gjorde jag på min facebooksida. Det anmäldes och FB raderade inlägget samt meddelade mig att det var stötande och verkade skrämmande. Bilden, tagen i Butja, är hämtad från SVT.
 
* * * * * * * * * *
 
/ Hur kan Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj vara en hjälte, när han försvarar sitt land ”till varje pris”? Borde inte människoliv vara viktigare än allt annat? Borde inte Ukraina som land och dess invånare vara prio ett? Ett land som nu jämnas med marken? Är det verkligen det priset han vill betala för att ”försvara sitt land”?
 
Är inte han lika skyldig till helvetet när han ser demokrati och frihet undan Putin vara värt detta oerhörda pris folket nu betalar?
Alltmedan hans egna familj sitter trygga och han själv omger sig med livvakter. Vad gör hans liv så mycket mer värt än mannens på cykeln?
 
I Ryssland lever folk som vanligt. Går till sina jobb, har mat på bordet, barnen går i skolan, mannen kommer hem efter dagens jobb. Några protesterar mot kriget, men dom flesta vänder ryggen till. ”Inte vårt krig”, säger dom.
Ukrainarna förstår inte heller. Säkert tänker dom samma sak… INTE VÅRT KRIG!
 
Alla som står bakom detta ”försvarskrig”, alla som hejar på, alla som skickar vapen och pengar så det kan fortsätta och alla som uppmuntrar Volodymyr Zelenskyj? Dom är i mina ögon lika skyldiga till att mannen på cykeln ligger där han ligger…
 
Vem som började kriga är i nuläget helt ointressant… den som avslutar kriget är en hjälte! Till varje pris!
TIll varje pris…/
 
 
280 personer har blivit begravda i massgravar, enligt borgmästaren i Butja.
Hela familjer har blivit ihjälskjutna i sina bilar. Det handlar här inte om sovjetiska militära styrkor, utan om legosoldater som Ryssland hyrt in.
Dom bryr sig inte om gällande "krigslagar"...