Solen!Det är bara att njuta av solen gott folk!
Den är helande, uppenbar och en förutsättning
för allt Liv!

Den ger oss både värme och näring -
den är vår energi!

Tack!

Solbränd har jag blivit... och i morgon är en ny dag.
I en stund av otrolig tacksamhet
och gränslös respekt
för denna stora glödande "gula" planet,
som ger vår Jord dess liv... säger jag nu Godnatt!

Vi ses i morgon igen, kära Moder Sol!


Jordiga och jordade fötter!

En hel dag i trädgården, barfota, med allt vad det innebär av Aj! Fan! Stickor och småsten och gräsgröna fötter. Men vad gör väl det? Inte ett skit! För första gången har jag rensat, krattat, grävt och härjat utan att få ont i ryggen. Förr kunde jag inte ens se en spade på bild innan ryggen paja totalt.

Jag tackar jordningen för detta - och fortsätter min väg mot helandet!

Ha de gött därute!

(Bilden: Gäster i vår holk, talgoxar!)

Polismannen Roger!

Det är ändå märkligt hur saker och ting ibland göms undan, i det tysta. Allt för att allmänheten inte ska få veta, och för att myndigheterna ska få härja fritt. Och... inte minst - mobilindustrin ska göra stora vinster samtidigt som staten kan dra in mängder av miljarder på skatt gällande all trådlös teknik.
Men det går inte hur länge som helst. Som jag brukar säga... det faller på sin egen orimlighet. Så även t ex Rakel, polisens nya mobilsystem (bilden). Där sitter den lilla telefonen, strålar och söker täckning under hela arbetspasset. Men farligt? Nej då, inte om du frågar Strålsäkerhetsmyndigheten, forskare på Karolinska eller våra politiker.

Nu har i alla fall polistidningen ÄNTLIGEN tagit upp ärendet om polismannen Roger. Ett fall som jag själv följt länge. Nedan en del av artikeln, sedan en länk så ni kan kolla in hela...

Varför ska det vara så svårt å begripa att vi människor inte är skapta för att bestrålas dygnet runt? En strålning, uppfunnen av människan och många miljoner gånger starkare än den vanliga bakgrundstrålningen, från vår jord, som vi levt med i årtusenden ? ? ?


"JAG SKA ÖVERLEVA DET HÄR!"
Polisen Roger Carlström tror att kommunikationssystemet Rakel orsakade hans hjärntumör. Nu vill han att frågan utreds så noga som möjligt.

Det var då Roger Carlström, polis i Trelleborg, drabbades av en hjärntumör som oron spred sig bland hans kollegor. På juldagen 2011 blev han akut sjuk med strokeliknande symptom. Då hade han varit trött och hängig en längre tid. Vid något tillfälle svimmade han, men lugnades av sin husläkare. Dessutom led han av hudsjukdomen rosacea som visar sig som en rodnad i ansiktet. Själv misstänker han att Rakel orsakat båda sjukdomarna.
– Jag har själv kunnat följa intensiteten i rodnaden arbetspass för arbetspass under många år och den har ett direkt samband med radiotrafiken via bärbara Rakelstationer, säger Roger Carlström.

http://polistidningen.se/2012/05/overleva-rakel/