Hudcancer av solen eller strålningsdimman?

Trots alla negativa uttalanden om att solen orsakar vår vanligaste cancerform - hudcancer - finns det inga bevis att så skulle vara fallet. Det finns snarare flera bevis som talar för att det skulle vara tvärtom. Att solen med sina D-vitaminer skyddar kroppen mot hudcancer. Uttalandet kommer från Professor Robert Heany (googla gärna på honom och läs vidare).
Orsaken skall istället, enligt Dr Robert Heany vara den magnetiska strålningen runt omkring oss. Var på kroppen som cancern uppträder är ett av bevisen. Ofta får man fläckarna på ställen som sällan utsätts för sol. Statistiken visar också att hudcancer i största omfattning drabbar människor som arbetar inomhus - och inte människor som vistas mycket i solen. Detta faktum hör man aldrig talas om i media, enligt Dr Robert Heany.

I European Journal of Cancer june 2008 kan man läsa att cancerpatienter istället blivit friska då de utsatts för mer solstrålning.
Se hela bilden
Hur det ligger till med ovanstående kan vara värt att fundera över. Själv skulle jag gärna se en debatt mellan våra svenska forskare i ämnet. Men, tror ni det går?

Hur som helst så är ämnet mycket intressant.....