Mona Sahlin - gör det igen!

Vad är det som händer? Vad menar socialdemokraterna och Mona Sahlin egentligen? Tycker dom inte om oss svenskar över huvud taget? Vad har vi svenskar gjort Mona Sahlin för ont?
Kolla in bilden... den handlar om utveckling och framtiden för våra svenska skolor. Inte ett enda "svenskt" barn på bilden. Varför?
Än en gång undrar jag: "Vad handlar det här om?" "Vad sysslar dom med?" och till sist... "Varför blir dom förvånade när svenskarna röstar in SD i riksdagen?"
Självklart ska vi hjälpa andra människor, släppa in flyktingar och invandrare i Sverige. Men, vad är orsaken till Mona Sahlins flitiga användande av "nysvenskar" i media? Röstfiske? Fan tro´t... (Totalt fanns det 481 141 utländska medborgare bosatta i Sverige den 31 /12 2004. Det fanns 1 100 262 utrikes födda och 326 031 personer födda i Sverige med bägge föräldrarna födda i utlandet. Totalt cirka 1,4 miljoner.)

Här har vi anledningen till att svenskarna tröttnat. Sverige ska vara svenskt. Precis som Frankrike är franskt, England är England, Turkiet är Turkiet, Ryssland är Ryssland osv. Vi måste värna om mångfalden när det gäller ländernas olika kulturer - inte bara mångfalden vad gäller kulturer inom Sveriges gränser.
SD får kritik för att de uttrycker sig "Vi och Dom".
Rockester undrar: Varför är det nu plötsligt rätt för etablissimanget att säga Vi (dvs de etablerade partierna) och Dom (SD)?
Utan integritet, utan öppenhet och utan demokrati - barnsligt uppträdande, småaktiga uttalanden och snörpna munnar med näsan i vädret. Helt utan möjlighet till samförstånd.... så vill S har det i Sverige.
Mona Sahlin - vem är Du egentligen?
(Bild: Ur tidningen Skolvärlden nov 7/2010)