Plötsligt spädbarnsdöd...

I dag rapporterar nyheterna att plötslig spädbarnsdöd har fördubblats de senaste fyra åren här i Sverige.
Orsakerna sägs vara att mamman rökar under graviditeten.

Men, i dag rökar färre unga mammor under graviditeten. många gör uppehåll... eller så rökar de inte alls. Värre var det förr, mycket värre - och då var plötslig spädbarnsdöd inte alls vanligt.

Oberoende forskare världen över har varnat för just detta. Bär du med dig mobilen under graviditeten eller har en laptop på magen... ja då störs celldelningen hos fostret. En celldelning som ju är förutsättning för själva livet! Andningsorganen utvecklas hos fostret ända fram till födseln, det är därför tidigt födda bäbisar får ligga i kuvös... för att de inte kan andas själva. Har då strålningen stört celldelningen så tar ju minskas ju förutsättningen för egen andning.... och de dör sen i sömnen. Ska det vara så svårt att dra den slutsatsen för svenska forskare? Varför idiotförklarar de forskare i andra länder som säger detta?

Kolla in bilden vid sidan, den är hämtat från denna länk... http://www.canstockphoto.se/lycklig-gravid-kvinna-med-mobil-ph-5674552.html

Ser ni orden? Lycklig, gravid, kvinna, med, mobil, ringa.

Många länder rekommenderar att hålla sig från trådlöst under graviditeten, men inte här i Sverige. Vi är tydligen "stålkvinnor" vi svenska kvinnor.

Ännu en länk till Canstock photo...http://www.canstockphoto.se/stilla-gravid-kvinna-med-laptop-5022383.html
... och en ännu mer korkad bild!


Avslutningsvis ett ord som förklarar alltihop: PENGAR!
#1 - - Lagerstedt:

Jag vill bara säga tack för att du orkar kämpa! Vi är fler som kämpar här i Sveriges avlånga land:-) Hoppas att det är okej att jag länkar till ditt inlägg i min blogg. http://lagerstedt.wordpress.com/