Favorit i repris - Jordning!

Lider Du av någon form av sjukdom, smärta eller inflammation? Då har Du med all säkerhet elektronbrist.
Beskrivning
Det finns omkring 16 miljoner åskväder i världen varje år. 5000 ggr per minut slår blixtar ner på vår jord - varje dag... året runt. Bara i Sverige slår blixten ner 100 000 ggr varje år (274 ggr/dygn). Och självklart finns det en orsak till att de slår ner... det är inte bara ett oväder... Dessa nedslag laddar jordens yta med hälsosamma elektroner.

I alla tider har människan gått barfota - och gör så fortfarande mer eller mindre. Under dina fötter, när du är utomhus, finns inte bara jord, sand, gräs och betong. Där finns också en outtömlig källa av läkande energi.
Vi människor, liksom allt annat levande, är elektriska varelser. Vi lever på en planet som styrs av elektriska impulser.

I dag finns det forskare som säger, att det sämsta vi människor någonsin gjort... var när vi tog på oss skor... med gummisulor. Då slutade vi "ladda" vår kropp, då slutade vi "vara ett med jorden".

I boken "Att vara jordad", med undertiteln "den kanske viktigaste upptäckten för vår hälsa i modern tid" finns mängder med fallbeskrivningar. Allt från vi vanliga medborgare till elitidrottare, som berättar vad Jordningen gjort för just dom.

Vi får svar på frågorna varför, när, var och hur.
Har Du en gång jordat dig vill Du aldrig vara utan.
 
The Earthing Institute hemsida: http://www.earthinginstitute.net/
 
Bilder: Celler, synaps, myelinskida och nedanför boken om "Jordning".