Hur är det ens möjligt?

Satt i bilen i går och lyssnade på nyheterna. Då plötsligt säger dom, att brott bland svenska gatubarn har ökat kraftigt. Svenska gatubarn???
Va? Finns det såna? Hur är det ens möjligt?
 
Men sen förstod jag att det handlade om fattiga barn från andra länder. En del av dom går in under begreppet "ensamkommande flyktingbarn". Dessa har rymt från de olika boendena som finns i landet och samlats i storstäderna, främst i Stockholm.
Om vi hade vanliga svenska barn på gatorna då skulle sociala ingripa direkt. Många är de omhändertagande som gjorts genom åren av barn - både i egna hem och på fosterhem. Eftersom de inte haft den vård som förväntats. Men när det kommer barn från andra länder? Då skiter myndigheterna i dom, och låter dom drälla runt och begå brott???
 
Återigen har nu samhället, med all önskvärd tydlighet, bevisat att vi tar hit fler människor än vi kan hjälpa. Och... om de nu blivit anvisade en plats på ett boende - då ska dom väl för tusan stanna där också? Eller?
Men det är klart. Vem ska hämta tillbaka dom? Vi har ju minskat våra poliser på gator och torg och vi har ökat invandringen. Hur hade politiker och ansvariga tänkt få ihop den ekvationen? Faktum är, att människor känner sig otrygga i samhället i dag. Och den stora frågan är och förblir:
 
- Hur kan våra politiker ta beslut som försämrar för vårt land och dess invånare? 
Och då talar jag om ALLA som bor och verkar i landet Sverige. Alla, oavsett ursprung. INGEN mår bra av hur det ser ut i dag, Ingen!!!
 
http://www.dn.se/nyheter/sverige/kraftig-okning-av-brott-bland-gatubarn/