Julklappar!

Nu handlas det julklappar. Och mycket handlar om trådlös teknik. Det är nya mobiler, paddor, datorer, musikprylar mm. För varje produkt som kopplas upp ökar strålningstrycket i vår miljö. 
Herregud... att inte människor förstår vilken risk detta utgör?
 
Säger som jag brukar...
 
Det kommer att falla på sin egen orimlighet. Tekniken stör ut sig själv. Allt kommer att falla samman. Vi kommer att få börja om från början med vanlig analog telefoni och fasta datorer. Vilket är synd. Mobiltekniken är fantastisk och värdefull. Men den har utnyttjats, missbrukats och det går inflation i allt som ska fungera trådlöst. Vilket innebär att vi kommer förlora denna fantastiska produkt för att vi använt den för vårt eget nöjes skull.
 
Typ som en alkoholist. Det är gott med "ett glas ibland". Men blir det ett missbruk finns det bara två val: Fortsätta eller sluta - inget mellanting.
 
Det är där mobiltekniken kommer att hamna - men med en gigantisk skillnad mot alkoholismen. Alternativet kommer bara vara ett - att sluta. För vi kommer inte längre att kunna använda tekniken, då den brutit ihop helt!
 
GOD JUL!
 
 

Kommentera här: