Men hur tänker dom egentligen???

Föräldraansvar! Jag säger det igen med eftertryck...
 
FÖRÄLDRA-ANSVAR!
 
Det är och förblir föräldrarnas ansvar att reagera och påverka när det dyker upp saker som riskerar att skada våra allra minsta. Vi måste sätta gränser, säga stopp. Vi måste agera och påverka. Inte minst skolmiljön. Men, om man som nedan föräldrar inte har förstått problemet? (Bilden en faksimil från Vi i Villa nr 8/17) Ja, då ligger barnen jäääävligt risigt till. För att inte säga... katastrofalt risigt till.
 
Att sitta i en soffa och gladeligt utbrista att man är uppkopplad "hela tiden" är för mig fullkomligt obegripligt! Att vara så tacksam för en fiberinstallationen som den aldrig viker sig, att den finns där säker heeeela tiden? 
 
Barnen är 4 och 8 år. De sitter med sina paddor och spelar flera timmar om dagen tydligen. De sitter med paddan i knät, precis över sina genitalier. De genitalierna som förhoppningsvis ska ge de stolta och glada föräldrarna barnbarn i framtiden. Men tji får dom. Det blir inga barnbarn där inte. Vetenskapen har bevisat med all önskvärd tydlighet att spermier försämras, minskar i antal och t o m dör av mobil strålning. Men denna informationen söker nog inte Henrik och Kristina upp på nätet. Nej! I den här familjen är det Minecraft som gäller för barnen - på var sin padda. 
Pappa Henrik är lärare och mamma Kristina är arbetsterapeut. Två yrken som verkligen borde uppdatera sig på riskerna med tekniken. 
 
Blir så ledsen över deras oförstånd, deras aningslöshet, deras okunniga icke-ansvar för sina barn. Det är ju så enkelt. Googla på Strålskyddsstiftelsen och läs deras information. En stiftelse som inte har något politiska eller ekonomiska intressen. En stiftelse som enbart jobbar med att ta fram riskerna med tekniken, väl grundad på forskningsrapporter från helt oberoende forskare världen över. Inga intressen i mobilindustrin över huvud taget. Bara en genuin vilja att informera människor om den största hälsokatastrofen genom tiderna, det största missbruket som drabbat mänskligheten någonsin och den största ekonomiska vinsten som landat i en industris knä alla kategorier. Amen!
 
 

Kommentera här: